Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
amdboy
üzenetére
Hangsúlyozom, nem vagyok mérvadó, mert nem tudok rajzolni, de pár gondolat, hátha hasznos. Én nem sajnálnám a helyetekben a lehetőségekhez képest legjobb ipad megvételét, évekig kitart egy aktuális modell, nem kell cserélni olyan sűrűn. A tanulásba (ilyennek tekintem a jelen esetben a rajzolást a leírtak miatt) nem sajnálnék invesztálni. Én is vettem pencilt az ipad-hez, a legjobb kiegészítőnek tartom - és töltöttem le pár rajzoló progit, úgy hogy nem értek hozzá, nagyon jókat elszórakozok magam is a rajzolással (nem értek hozzá alatt azt is értem, hogy nincs hozzá tehetségem, mondjuk úgy hogy semennyi).
Nekem nagy élmény, hogy úgy tudok rajzolgatni vele, hogy “büntetlenül” tudok törölni, visszalépni, ami a papír alapú rajzolásnál nem lehetséges. Örülhettek, hogy ilyen kreatív és értékes hobbija, időtöltése van a gyereknek, szerintem lehetőségekhez mérten érdemes a legjobbal támogatni. Ha a rajzolás háttérbe szorul, akkor is lehet az ipad-et általános célokra használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Foxpost
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest