Hirdetés
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
amdboy
üzenetére
Hangsúlyozom, nem vagyok mérvadó, mert nem tudok rajzolni, de pár gondolat, hátha hasznos. Én nem sajnálnám a helyetekben a lehetőségekhez képest legjobb ipad megvételét, évekig kitart egy aktuális modell, nem kell cserélni olyan sűrűn. A tanulásba (ilyennek tekintem a jelen esetben a rajzolást a leírtak miatt) nem sajnálnék invesztálni. Én is vettem pencilt az ipad-hez, a legjobb kiegészítőnek tartom - és töltöttem le pár rajzoló progit, úgy hogy nem értek hozzá, nagyon jókat elszórakozok magam is a rajzolással (nem értek hozzá alatt azt is értem, hogy nincs hozzá tehetségem, mondjuk úgy hogy semennyi).
Nekem nagy élmény, hogy úgy tudok rajzolgatni vele, hogy “büntetlenül” tudok törölni, visszalépni, ami a papír alapú rajzolásnál nem lehetséges. Örülhettek, hogy ilyen kreatív és értékes hobbija, időtöltése van a gyereknek, szerintem lehetőségekhez mérten érdemes a legjobbal támogatni. Ha a rajzolás háttérbe szorul, akkor is lehet az ipad-et általános célokra használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- iPad gen 7
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest