Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Nem volt meg tabletem, csak iphone meg androidos csucs telefonok, de tetszik a tablet hordozhatosaga es hianyzik az ios is. Böngészni, olvasni, jegyzetelni kell es szerintem a mini 2 mai napig csucs hw van benne, ha mar mini3 ba is az van, igy bizok abban is hogy addig kapja a legujabb frissiteseket mint a mini 3, mivel nem lehet majd arra fogni hogy a hw keves hozza mivel azonos a két keszulekben. Annyi meg erdekelne hogy a zene minosege is fontos fulhallgatoval. Iphone 4s utan az i5 hangminosegben es hangeroben visszalepes volt. Aztan olvastam hogy iphone 5s megint jora sikerult es olyan hangos es minoseg chip kerult bele mint anno az iphone 4s. Na most mivel i5S es ipad mini 2 hw ugyan az, ezert a hang chip is ugyan az vagy az ipad nal teljesen mashogy mukodik? Olvastam hogy a mini 2 hez ingyen van az apple irodai csomag es a teljes garageband. Ez mai napon is ervenyes vagy csak egyszeri akcio volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest