Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HardRic

addikt

válasz Stinsonina #34828 üzenetére

Nincs alapból weather és calculator, ezek helyett érdemes keresni valamit mert ezeket kb. mindenki használja.

Weathernek az Accuweathert ajánlom, mert ez az ingyenes verzióban is tud mindenféle radart és radaros előrejelzést.

Számológépnek nagyon-nagyon régóta a Calculator∞ a legjobb. Van ingyenes verziója is, ha nem zavarnak a reklámok de szerintem megéri az árát. Nagyon okos, tud mindenféle osztott képernyőt, historyt, stb. stb.

Amit még érdemes lehet:
    Videolejátszóból is kb. mindent kipróbáltam és hands-down a legjobb az Infuse. Van egy párszáz forintos havidíja, de itt biztosan nem fogsz belefutni semmibe amit nem játszana le, minden propriety codec-et ismer, HDR-t is remekül lejátszik, van DLNA, meg mindenféle file importálós support. Alap dolgokra a VLC is tök jó, viszont ott jópár pofonba belefutottam mielőtt fizetős után néztem.

Redditre Slide vagy Apollo ha használsz egyáltalán Redditet.

Valamint új device-ok mellé jár bizonyos ideig ingyenes Apple TV+, Apple Arcade előfizetés és ha jól emlékszem Apple Music-ot is ki tudod próbálni pár hónapig. Ezekkel érdemes élni.

Új hozzászólás Aktív témák