Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
Stinsonina
üzenetére
Nincs alapból weather és calculator, ezek helyett érdemes keresni valamit mert ezeket kb. mindenki használja.
Weathernek az Accuweathert ajánlom, mert ez az ingyenes verzióban is tud mindenféle radart és radaros előrejelzést.
Számológépnek nagyon-nagyon régóta a Calculator∞ a legjobb. Van ingyenes verziója is, ha nem zavarnak a reklámok de szerintem megéri az árát. Nagyon okos, tud mindenféle osztott képernyőt, historyt, stb. stb.
Amit még érdemes lehet:
Videolejátszóból is kb. mindent kipróbáltam és hands-down a legjobb az Infuse. Van egy párszáz forintos havidíja, de itt biztosan nem fogsz belefutni semmibe amit nem játszana le, minden propriety codec-et ismer, HDR-t is remekül lejátszik, van DLNA, meg mindenféle file importálós support. Alap dolgokra a VLC is tök jó, viszont ott jópár pofonba belefutottam mielőtt fizetős után néztem.Redditre Slide vagy Apollo ha használsz egyáltalán Redditet.
Valamint új device-ok mellé jár bizonyos ideig ingyenes Apple TV+, Apple Arcade előfizetés és ha jól emlékszem Apple Music-ot is ki tudod próbálni pár hónapig. Ezekkel érdemes élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest