Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Hmmm... Nekem tavalyi Pro van és azt kell mondjam, hogy alig pár dolog kivételével mindenre tudom használni laptop helyett munkára is, persze néhol valamelyest körülményesebben. Pl.: router üzembehelyezés, vezetékes hálózat beállítás, táblázatok, árajánlatok, számlázás, nyomtatás, wordpress telepítés, stb.
Nálam minden külső, USB-C-s eszközt felismert eddig és jól működik velük.
Torrentre már régóta Synology NAS-t használok, meg persze meg jó pár más dologra is, nagyon régen elengedtem a PC-s torrentezést és szerintem nagyon jól tettem. A NAS-t bárhonnan elérhetem, távolról is lehet indítani letöltést, stb. Nem is értem miért akarnak táblagépen torrentezni, nem erre van kitalálva...
A desktop módot nem értem, melyik lenne az?
Lezárt képernyőn, azaz kb alvó módban sehol sem működik a youtube lejátszás, nem tudom a pro esetén mi a helyzet, de aki jobban tudja, majd megírja.
A töltést nem értem, remélem a gyári kábellel és töltővel töltöd, bár nálam egy ilyen töltővel és ha jól emlékszem Samsung USB-C - USB-C kábellel töltöm és elég gyorsan töltöm.

Azt nem mondom, hogy tökéletes eszköz, mert olyan nincs, de azért elég jól használható, csendes és kellemesen gyors eszköz. Volt androidos és windowsos táblgépem billentyűzettel, sőt utóbbi még megvan, el kellene adni, de mindkét rendszer több helyen akadozós, lassú, kínlódás volt használni. Itt meg van némi kompromisszum, vagy más megközelítést igényel az adott dolog, cserébe folyamatos a használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túraautó topik
- VR topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs