Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Hmmm... Nekem tavalyi Pro van és azt kell mondjam, hogy alig pár dolog kivételével mindenre tudom használni laptop helyett munkára is, persze néhol valamelyest körülményesebben. Pl.: router üzembehelyezés, vezetékes hálózat beállítás, táblázatok, árajánlatok, számlázás, nyomtatás, wordpress telepítés, stb.
Nálam minden külső, USB-C-s eszközt felismert eddig és jól működik velük.
Torrentre már régóta Synology NAS-t használok, meg persze meg jó pár más dologra is, nagyon régen elengedtem a PC-s torrentezést és szerintem nagyon jól tettem. A NAS-t bárhonnan elérhetem, távolról is lehet indítani letöltést, stb. Nem is értem miért akarnak táblagépen torrentezni, nem erre van kitalálva...
A desktop módot nem értem, melyik lenne az?
Lezárt képernyőn, azaz kb alvó módban sehol sem működik a youtube lejátszás, nem tudom a pro esetén mi a helyzet, de aki jobban tudja, majd megírja.
A töltést nem értem, remélem a gyári kábellel és töltővel töltöd, bár nálam egy ilyen töltővel és ha jól emlékszem Samsung USB-C - USB-C kábellel töltöm és elég gyorsan töltöm.

Azt nem mondom, hogy tökéletes eszköz, mert olyan nincs, de azért elég jól használható, csendes és kellemesen gyors eszköz. Volt androidos és windowsos táblgépem billentyűzettel, sőt utóbbi még megvan, el kellene adni, de mindkét rendszer több helyen akadozós, lassú, kínlódás volt használni. Itt meg van némi kompromisszum, vagy más megközelítést igényel az adott dolog, cserébe folyamatos a használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest