Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SharpSA

veterán

válasz Foo #33257 üzenetére

Hmmm... Nekem tavalyi Pro van és azt kell mondjam, hogy alig pár dolog kivételével mindenre tudom használni laptop helyett munkára is, persze néhol valamelyest körülményesebben. Pl.: router üzembehelyezés, vezetékes hálózat beállítás, táblázatok, árajánlatok, számlázás, nyomtatás, wordpress telepítés, stb.
    Nálam minden külső, USB-C-s eszközt felismert eddig és jól működik velük.
    Torrentre már régóta Synology NAS-t használok, meg persze meg jó pár más dologra is, nagyon régen elengedtem a PC-s torrentezést és szerintem nagyon jól tettem. A NAS-t bárhonnan elérhetem, távolról is lehet indítani letöltést, stb. Nem is értem miért akarnak táblagépen torrentezni, nem erre van kitalálva...
    A desktop módot nem értem, melyik lenne az?
    Lezárt képernyőn, azaz kb alvó módban sehol sem működik a youtube lejátszás, nem tudom a pro esetén mi a helyzet, de aki jobban tudja, majd megírja.
    A töltést nem értem, remélem a gyári kábellel és töltővel töltöd, bár nálam egy ilyen töltővel és ha jól emlékszem Samsung USB-C - USB-C kábellel töltöm és elég gyorsan töltöm.

Azt nem mondom, hogy tökéletes eszköz, mert olyan nincs, de azért elég jól használható, csendes és kellemesen gyors eszköz. Volt androidos és windowsos táblgépem billentyűzettel, sőt utóbbi még megvan, el kellene adni, de mindkét rendszer több helyen akadozós, lassú, kínlódás volt használni. Itt meg van némi kompromisszum, vagy más megközelítést igényel az adott dolog, cserébe folyamatos a használat.

Új hozzászólás Aktív témák