Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
laptopot, pc-t meg nem tudja kiváltani.
A Duet 3 tartalmaz natív videó kimenetet, tehát közvetlenül tévére vagy monitorra csatlakoztatható és a teljes értékű Windows miatt számomra ki tudja váltani és nyilván sokak számára is.
Ez a mindenre egy eszköz dolog sajnos nem működik.
Igen, kettő eszköz mindenképpen kell, éppen ezért ott van az iPhone ami ugyanazt tudja mint az iPad csak kicsiben (Pencilt leszámítva, de azt én így sem úgy sem használok), és nekem az alkalmazásokat tekintve az iMovie az egyetlen “Apple only” app ami kellhet, az pedig iPhoneon is megvan.
Amikor bejelentették hogy külön operációs rendszert (iPadOS) kap az iPad, akkor elkezdtem örülni hogy rengeteg számítógép specifikus tulajdonsággal ruházzák fel. Sajnos eddig nem történt meg. Pedig nagyon örültem volna neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest