Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
nem olvastam az előző hsz-eket, de nekem a mostani iPadem 32 gigás, teljesen elég, még a felét se laktam be. Páromnak szintén 32-es van, az is elég neki. Előző iPadem 16os volt, az is elég volt. Még kompromisszum közelében sem voltam.
Mérd fel mire használod, igazából ennyi a kérdés.
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el.