Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Teljesen jogos amit irtok es igen, nem anyagi kerdes volt, hogy nincs mentes - en nem gondotlam ra - es bevallom, nem is kerdeztem vissza a gyereknel azota, hogy egyaltalan elfernek-e a mentesek, mennyi jott ossze (teljesen fogalmam nem volt, pl. arrol sem, hogy egyaltalan mennyi adatrol van szo es, hogy az ingyenes 5GB mar regen elfogyott (fotozasra vagy barmi egyebre nincs is hasznalva, csak nemi tartalomfogyasztas).
Na mindegy, ez az en hibam ha innen nezzuk...
Mas: ha nem akarok iCloud elofizetest nagyobb tarhelyre, milyen (jol mukodo) kompakt megoldasok vannak? A szokasos felho alapu mentesek gondolom itt is jol, fajlszintre konfiguralva, mukodnek es hasznalhatok (Dropbox, GDrive, OneDrive, stb)?... csak mert ugye, az iTunes backupbol SEM tudnam, tudtam volna visszaallitani a Procreate fajljait (ami most lehet nem iOS bug - nem tudom, de mindegy is), szoval emiatt, fajlszintu mentesre van szuksegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs