Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Filóztam, hogy veszek egy Macbook-ot, elsősorban tartalom fogyasztás lenne a fő cél, néha talán egy kis kép/videó szerkesztés Erre írta valaki ott, hogy akkor miért nem veszek inkább tabletet. Lehet jobban járnék vele. Kicsit belegondoltam és lehet nem is lenne hülyeség. Régebben volt egy Minim, de azon még ugye iOS futott, most már iPadOS van. Az lenne a kérdésem, hogy Nektek mi a tapasztalat a rendszerrel kapcsolatban? Köszi szépen a válaszotokat! :R

ugyanígy cselekedtem, a macbook prot (2011) vagy win 10 asztali gépet alig veszem elő. 5 éve egy ipad air-el kezdtem, majd apple tv4k, tavaly ősz óta air mellé egy pro 12.9 / 2017 és most egy mini5 az air helyett, utazni, táskába tenni praktikusabb címszóval.
    A pro 12.9 gyorsította fel ezt a folyamatot, és bevásároltam pár appot (lumatocuh, penciles izék, office 365 licenc meg van a melóhelyről. Amire otthon kell, arra tökéletes. Ahogy írod, elsősorban tartalomfogyasztás van idehaza, előállítás minimális, leginkább ami az utazásokhoz kötődik. vettem egy icloud 50 GB-ot, és ez így tökéletes. Soha ilyen jó itthoni konfigom nem volt, a nem ios/ipados gépek kb 20-50 eft-ot érnek, úgy elavultak, de nem téma, nem is érzem, hogy ott fejleszteni akarnék.

Új hozzászólás Aktív témák