Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok! 10' Tablet vásárláson gondolkozom, és iPad/Samsung között vacillálok. Sok helyen olvastam már, hogy az ipad appok "tabletre vannak optimalizálva", míg az androidosok csak "felnagyított telefonos alkalmazások". Telefonból van droid+iphone is, de tabletekben nincs friss tapasztalatom. Tudtok konkrét példákat mondani erre az optimalizációra? Elsősorban stream/videó/böngészésre használnám, gondolom ebben nem lenne túl nagy különbség a két rendszer között (ráadásul videóhoz jobb a samsungok képaránya). Cserében nem tudom miből maradnék ki, ami mondjuk az iPaden megtetszene.

Feleségem jó pár éve Tab S2-t használ, én most vettem egy Air 3-mat. Nyilván a kor kezd érződni a Tab S2-n, de szerintem netezős-filmnézős felhasználásra teljesen mindegy, én nem érzem a különbséget. Air 3 - Tab S6 kb. egy árban van és kb ugyanazt tudják. Nem tudnám racionálisan megindokolni, hogy miért az iPad-et választottam, leginkább azért, mert most egy Samu A50 telefonom van és nem vagyok vele elégedett :)

Új hozzászólás Aktív témák