Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Jah, hiányzik a Desktop OS róla. Ha az lenne, akkor best buy. Persze, most mindenki azt mondja, hogy nem kell az rá, így a jó, de mivel valszeg az eladásokat az eléggé ösztönözni fogja, és koptatja szépen lassan kifelé a notebook-okat a tablet (legalább is ez az irány szerintem), amikor kiadja az apple iPad-ra is, akkor majd az lesz a non plus ultra mindenkinek! Hogy hűűű, váá, de király!
Valami hibridet kellene kitalálni, hogy ha mondjuk billentyűzettel használod, akkor asztali OS-re váltson, ha lecsatolod, akkor meg átváltson iOS-re, vagy valami átmenet legyen. Szerintem.
De amíg van macebook, addig azt is el kell adni, szóval majd valamelyik ujjukba bele kell harapni, és terelni az embereket az újabb rendszerek felé.
De ezt már oldják meg ők! Szerintem 2-3 éven belül már nem sima iOS fog futni az iPad-eken, hanem valami hibridebb, 2in1 megoldás, és szerintem akkor lesz mindenkiben megint az "must have" érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest