Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Van. Tap a VLC-n a “Felhőszolgáltatásokra” és ott tudod szinkronizálni. Én Dropbox-al használom. Teljesen jól működik.
Ha FHD filmeket és sorozatokat tolsz, akkor érdemesebb viszont egy iXpand Drive nevű cuccot beszerezni. Ehhez ingyen ad a SanDisk lejátszó appokat is természetesen (TopReel).
A VLC-től jobb valamivel az Infuse Pro (fizetős), mert ennek van API támogatása ezekhez a pendriveokhoz és közvetlenül eléred a filmeket, ami az MKV mellett hangban a DTS-HD-t stb. is kezeli. Én iPad Pro-val használom így. Sztem meglátszik azért, ha csak BDRip-eket tolsz. Viszont a VLC rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz a feljavításukhoz (csodát ne várj persze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest