Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Jó estét! A mai nap folyamán a következő problémával szembesültünk: egy újonnan létrehozott Apple ID-t nem fogadott el az iPAD bankszámlaszám megadása nélkül. Az illetőnek tényleg nincs internetes fizetésre alkalmas kártyája. Az iPAD egyébként nem új, egy 2-esről beszélünk, melyet én kb. két éve vettem egy munkatársamtól. Egy darabig használtuk, aztán egy másik munkatársamé lett, aki múlt héten lecserélte, így a készülék visszakerült hozzánk.
Szóval nem enged ingyenes account-ot létrehozni, mert "The maximum number of free accounts have been activated".
Nem tudom, hányat lehet hozzákötni egy eszközhöz (jó eséllyel persze hármat), ugyebár most használná a negyedik ember. Azt meg főleg nem tudom, hol lehetne ezt törölni, mert a "deauthorize" nem erre való.
Mi a teendő? Mindenképpen kell egy érvényes bankkártyaszám hozzá, nem lehet megúszni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Egyszerű kávé topik
- Arch Linux
- Battlefield 6
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest