Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz
-NRGyP-
üzenetére
Tényleg, arra nem válaszoltam.
Én meg vagyok elégedve a 2017-tel, ugyanúgy iPad 3-ről váltottam, mint a feleséged, amit az utolsó másfél évben már csak nagyon ritkán használtam a sebessége miatt. Na a kettő ég és föld, szóval arra mindenképp megéri frissíteni. A pro mellett a laminált kijelző(ez észrevehető, de az iPad 3-nak sem volt az, de nem hiszem hogy feltűnne), a kettő helyetti négy hangszóró, meg valamennyivel erősebb a Pro. Plusz azzal még lehet használni Apple Pencil-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én meg vagyok elégedve a 2017-tel, ugyanúgy iPad 3-ről váltottam, mint a feleséged, amit az utolsó másfél évben már csak nagyon ritkán használtam a sebessége miatt. Na a kettő ég és föld, szóval arra mindenképp megéri frissíteni. A pro mellett a laminált kijelző(ez észrevehető, de az iPad 3-nak sem volt az, de nem hiszem hogy feltűnne), a kettő helyetti négy hangszóró, meg valamennyivel erősebb a Pro. Plusz azzal még lehet használni Apple Pencil-t.