Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
ipad pro 9.7 (wifi) : a legelso feltoltes utan 8 ora hasznalatot, majd most a masodik hasznalatnal már 12 óra használatot ment
nagyon meg vagyok elegedve, es szerintem ez meg feljebb is tornazhato..viszont par nap hasznalat utan ami bosszanto: gyarilag nincs szamologep? ez akkora extra? vagy peldaul a zseblampa funkció, en azt sokat hasznalom este, nem ertem miert vettek ki belole. safariban a split view eleg bugos, ahogy a rendszeranimaciok is, remelem majd egy frissites megoldja.. egyebkent roppant jo kis tab, nem bantam meg h megvettem, a hangszoroi is nagyon szepen-hangosan szolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nagyon meg vagyok elegedve, es szerintem ez meg feljebb is tornazhato..