- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Köszi a sok infót.
A Plex működik úgy, hogy itthon egy Windowsos gépemen indítom a Plex media servert? Hasonlóan működik ez, mint a felhőszolgáltatások az adatok elérésében? Mármint van egy mappám, amit megosztok, hogy lássa a kliens oldal és neten keresztül tudom akár nézni a gépemen lévő filmet? (ha igen, akkor vajon 3 megabit felfelé mire elég?
)
Az nPlayer milyen formátumokkal birkózik meg? (van már arra lehetőség, hogy aviban, vagy mkv-ban tömörített videókat nézzünk?
)
A Google Drive-ot gondolom nem, de a Dropboxot hozzá tudom kapcsolni gondolom az Ipademhez. Ha ugyanarra a mailre kapcsolom, mint a droidos telómat, akkor beszinkronizálja mindkét készülékről a cuccaimat?
Az iPhoto mennyire komoly utómunkákra hivatott? Csinálok pár fotót egy tükrös géppel, ami legyen mondjuk jpg. Azokon mondjuk tudom vele variálni a kontrasztot, leszedni a vörös szemet és ilyesmi, vagy van más lehetőség is benne? (pl. előre mentett effect sablonok, amiket rá tudok tolni a fotóimra, hogy ne legyenek olyan snassz kinézetűek, dobjak rájuk keretet, variáljam át a színeket, a kép egyes részeit tegyem át fekete-fehérre pl.?)
Az iFiles-on kívül van beépített gyári fájlkezelő? A dropbox gondolom úgyis tesz ki ikon magának a mappa tartalmához, mint droidon, a belső 16GB-on meg sokmindent úgysem fogok tárolni..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- Boox note Air4 C
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest