- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

D@ni88 addikt Vedd meg a procit nyugodtan , megéri  
 én e2160rl váltottam és 3666mhzen járatom amúgy meg, ha lenne annyi IQ-d hogy rágyere, hogy aki 18ezer ftos procit vesz, az nem éppen pénzes, mert akinek van, az megveszi a 8400at meg a q9550-et. Sztem. Szval ha célozgatni akarsz akkor menj át oda. Meg ha úgy is lenne hogy 20000ezressel takarózok akkor se lenne semmi. Én 13éves koromtól minden nyarat végigdolgoztam. Sőt én is elmentem hétvégén dolgozni, gondolom te is... meg gondolom mint sokan mások. Most meg ösztöndíjamból veszem a dolgokat meg nyári meló, de végülis az ösztöndíjért is meg kell dolgozni rendesen, nem fizet olyan jól mint ha elmennék helyette hétvégén dolgozni. Szval nem kell ide a lealacsonyító szöveg felénk, hogy te milyen kemény gyerek vagy hogy nem anyádéktól lejmolod a pénzt. Meg ha belegondolnál, ez csúnyán mondva alsókategóriás proci, ami igencsak a munkásosztálynak való. Szval mielőtt ítélkezel mások felett gondolkozz. De ha átmész pl az e8400as topikba, ott se mindenkit anyuci tejel, hanem legtöbbnek rendes munkája van, így hát telik rá. Részemről ennyi, hátha sikerült megvilágosítani a fejed. És igen, direkt írtam olyan hangvételbe, amilyenbe te írtad, hátha feltűnik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest