- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
D@ni88
üzenetére
Igen, a GRiD-hez kell a proci, mert a négymagot is használja, bár csak módjával / 55-60%/!

Ettől függetlenül az 5200-as is simán ment vele 2.7GHz felett soha nem akadt a proci miatt, a legnagyobb keveredésben sem!
A DiRT 1-hez viszont nagyon kell a négy mag, tegnap néztem és bizony 75%-os volt a procihasználat a Q-val!
-
xpike
tag
köszönöm az iránymutatást. lenne még 1-2 kérdésem hogy biztosra menjek igy amatörként
1.) A ctrl+F1 nekem nem müködik, vajon miért?? de ezeket a biosban az M.I.T. szekcióban be tudom állítani
2.) A +0,2V a RAMnak miért kell?
3.)A "feles szorzó" az az ami a "finecpu clock" nak van írva ?
4.) A RAM nekem 1033 Mhz de a Biosban 800Mhz-re van állítva, s mintha nem is állíthatnám. Ez miért van??
5.) Nem sok ez a 1.38 Volt a CPUnak??, sokan írnak ehhez a Mhz-hez kisebb volt igényt...pl 1.322V-ot...
A biztonság kedvéért ideraktam ahogy értelmeztem a kapott iránymutatást, megerősít0tek hogy igy kell beállítanom????
Elötte Utána
CPU clock ratio 9 11
Fine cpu clock ratio 0 0
FSB 200Mhz 333Mhz
PCI-E Freq 100Mhz 100Mhz
DDR2 Voltage normal +0,2V
FSB overvoltage normal normal
CPU GTLREP voltage 0,67V 0,67V
CPU voltage control normal 1.38125
Normal CPU Vcore 1,225V ...Intel E5200, P31-E2SL alaplap, 4gb 1033Mhz kingmax, Sapphire HD 3450 vga, W2242T
-
Stirbi
addikt
,,hát én sem szorom a pénzt ugy mint ti,,-ezt értetted félre evvel arra gondoltam,h én is meg gondolom,h mit veszek mint ti ez félre érthetö, egyébként sz@rul kezdek mostanság fogalmazni magyarul, tul sokat kezdtem slovákul beszélni

bocsánat ha félreértettéket nem akartam kötekedni, csak hibásan fogalmaztam
-
Stirbi
addikt
AFÉLREÉRTETTÉLnem lealacsonyito szöveget irtam, ara céloztam,hOGY nekem is meg kell dolgoznom a pénzemér ugy mint nektek kolégáknak kb a 90%ának sztem és uyganugy meg gondolom 10szer mint ti,h mit veszek , és én soha nem sértegetek senkit nekem sem rozsás a családban a pézügyi helyzet, UGY,HOGY EZT AZÉR IRTAM,HOGY TUDJÁTOK ,HOGY NEM NAGYKÉPÜSÉGBÖL IRTAM ÉSNEM SÉRTEGETEM VELE SENKIT
-
kulerr
őstag
igen tudom h az orthos ilyen és nem mondjátok h az orthos mellett van olyan progi ami még így számol?
ez esetben sorry, habár akkor lenne hiteles így a teszt ha mellette lenne mondjuk egy CPUZ és akkor egyértelmű lenne
eddig nem használtam ezt a progit de meg is nézem...
köszi.#2863) nbl2: ok rendben h a visszavett szorzót nem nézi lehet igazatok van mint írtam nem használtam még ezt...elferdítve? akkor lenne hiteles ha a többit is arányaiba tuningolnánk...(még mielőtt belemegyünk sztem is qrva jó kis prockó ez az 5200-es
)
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1,1V-n

Persze a boltihoz képest jó, de lehet már 15k lesz mire a bolt közelébe érek.