- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
normenprice
csendes tag
számtechben nem szabad húsz felett venni alaplapot
ez azért kivétel mert proci is ott mozog benne
de én akkor is azt mondom olcsó legyen
vettem én már drága deszkát is és semmit nem ért bekrepált és vettem 10 ezres kategóriát azért mert AMD lap de harmad árért és supibb volt a drágább lapnál
meg aztán úgy lezuhannak az árak hogy ihajjjjj
de 10 rugónál nem lesz egyik se olcsóbb ez általánosés hogy ne" bukjak annyit" olcsóbbat 10 ezres árért veszek és érdekes módon arra is 3 év gari van
én csak azt mondom lehet okosan is vásárolni
káposzta is megmarad
-
kingabo
őstag
Már látom, hogy rá is igaz.
Nekem annyira a ház nem fontos: a gép december közepe óta az asztalomon van.A ház már megvan (egy döglött xbox360 háza), csak eddig nem volt kedvem nekiesni a barkácsolásnak. Nameg amíg nem volt olyan tápom ami bele is fér, addig neki sem akartam kezdeni. Már csak egy pci riser hiányzik a boldogsághoz.
-
tlac
nagyúr
így már értem, a de a bill, egér, monitor a nagy géphez is ugyanúgy kellene, tehát én ezeket nem számolnám bele
(45 körül már lehet kapni full hd-s monitort)(#954) balkoger:
A hdd 41-45 fokos volt, de talán kitértem erre is korábbi tesztjeimen.
sajnos az már nem túl jó
vinyók nem bírják úgy, mint pl. a mostani procik
akkor az nyáron simán lesz 50 is és az sokpersze ha nem raknék beled odd-t, akkor nem muszáj a keret sem, és lehetne kis lábakat gányolni a vinyónak és arra hűtést rakva beszerelni
-
balkoger
tag
szerintem nem kell olyan nagyon túllihegni a hdd választást nem fog sokkal kevesebbet enni a green és eco elnevezésű hdd sem mint egy normál, na persze a 2.5-nél más a téma azok tényleg kevesebbet esznek és halkabbak és hűvösebbek is, de itt a pénztárca és a tárolni kívánt adatmennyiség a mérvadó! Én egy viszonylag régi 3 éves vinyót használok hozzá, ezzel volt terheletlenül 35w-os fogyasztásom.
-
Ironskin
csendes tag
A házhoz nem adnak, azt neked kell beszerezni. Van egy 5cm-es hely oldalt, és betehetsz egy slim 9,2-est felülre.(nézőpont kérdése, ha oldálára állítod...)
Szívemből beszélsz a 202-es nekem is jobban tetszett, de izgága voltam, így mivel csak ez volt, így..
De egyre jobban tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged