- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
fekeandras #837 üzenetére
4/8w a proci tdp-je az északi hídé meg 20w körül.(az elöbbi biztos az utobbit meg javítják ha nem igaz)
-
turorudi
aktív tag
válasz
fekeandras #175 üzenetére
Ezen a lapon 2db SATAII és egy IDE port van, tehát házon belülre 4dbbármekkora vinyót tudsz tenni. Ezen felül van 4+4USB csati, így a lapra összesen 12db vinót lehet közvetlenül rádugni.
-
sazabi
aktív tag
válasz
fekeandras #35 üzenetére
én tápról lelógatva hűtőm egy 8 centis hangtalan ventivel(1000rpm)..borda csere lehetséges, de felesleges..de lehet, hogy elég lenne rá 2x ez, vagy akármilyen régi otthon kallódó borda, és akkor elmenne biztonságosan passzívan.
ja és az enyémben 1G ram van, és minden program amit használok egyszerre futtatva sem töltött ki eddig(xp sp3) 750Mb-nál többet..
érdemes jól átgondolni, hogy mire fogja használni az ember..felesleges ennyire túlbecsülni a ram használatot. -
Hoqspok
tag
válasz
fekeandras #23 üzenetére
Szabvány ATX a rögzítő pontok passzolnak én épp ma raktam be egy BaziNagy házikóba és nem volt gond a rögzítéssel, csak alig találtam meg olyan kicsi ez a deszka
Szerelem első látásra, nekem nagyon tetszik, olyan halk hogy egyenlőre nem zavar a venti. ( sajna nem tudtam beüzemelni mert a monitorom behalt )
A célom egy teljesen hangtalan 0-24 ben üzemelő letöltő gép amit egy kiszuperált VHS magnó dobozba költöztek és a TV álványba pont befér. Az S-Video kimenten közvetlen lejátszhatóak a letöltött filmek nem kell ki írogatni. Ja és akkor mellékesen NAS is futhat, azon még gondolkodom, hogy valami Leadtek karival TimeShift TV felvételek miatt nem kell mindig a TV előtt várni a kedvenc sorozatot, filmet. az én igényemet a Divix minőség kielégíti, a HDTV közszolgáltati adók ingyenesek maradnak, de a kereskedelmi TV-k mind fizetősek lesznek szerintem még sok kérdés nyitva maradt, hogy a fizetős szolgáltatást milyen eszközzel tudja a felhasználó megvásárolni, szóval olyan nagy pénzeket még ne költsetek a HDTV gépekre mert lehet megy a kukába 2012 után -
sazabi
aktív tag
válasz
fekeandras #23 üzenetére
"Mini-ITX /micro-ATX compatible"
A legtöbb atx ház a kisebbekkel kompatibilis..szóval házfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest