- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Na csináltam egy gyors tesztet: xp sp3 (tegnap telepítve), 3dmark2001se build 330, 1giga ram(3-3-3-12 időzítéssel 533Mhz-n), 2magos atom, legfrissebb intel driver, ati catalyst 4.8 (ezt kaptam a kártyához
).
Radeon: 4262, intergált intel: 2079. Ez a duplája dx8 alatt.
Jövő kedden vizsga után lesz egy kicsit több időm tesztelni, akkor pluszban még 3dmark03, crystalmark, gunmetal, aquamark. (olyan játékot tesztelek szívesen amiből kiadtak tesztprogit is, mint az utolsó 2 esetén, ha valaki tud ilyenről ajánlja) Ennél frissebb tesztprogikkal szerintem nem érdemes probálkozni. -
turorudi
aktív tag
Ez a termék honlapja:
[link]Én is nagyobb ventit akartam, de a 8cm feletti ventik vastagsága 25mm, sőt , van ennél vaskosabb is, és az éppen nem fér be a hűtőbordák és a tető közé. De ha mégis találsz olyan 8-12cm ventit, ami 20mm-nél keskenyebb, akkor persze befér. Azt javaslom egyébként, hogy rövid és vékony drótkötegelővel erősítsd oda, úgy, hogy ne teljesen feszítsd meg, mert akkor a venti lapátja a rácsba akad és nem indul el.
-
turorudi
aktív tag
Na, szereltem bele slim optikát, így lefotóztam, milyen is a ModeCom 302 ház ehhez a laphoz.
Ilyen nálam az említett szabályozható 6cm venti a tetőlapra aplikálva:Ez a belseje, a képen a jobb felső sarokban egy kis nyák néhány kondival a táp (ezt a képen csak sejteni lehet), kívülről egy adapter hajtja, tehát passzív:
A beszerelt slim optikával:
És üzem közben; a mélysége pontosan akkora, mint egy közönséges hifi erősítő mélysége:
Ja, és van hozzá egy talp, amivel a keskeny részére lehet állítani, és akkor a könyvek közé is beállítható
-
Stheno
csendes tag
Látok egy fekete ventit, ami két csavarral van rögzítve egy fémkeretbe. Közvetlenül alatta van egy bordás rész. Bár jobban megnézve, ez az egész mintha egyben lenne. Arra gondoltam, hogy a venti egy fix méretű keretbe van csavarozva, ebbe nagyobbat nem tudok tenni, legfeljebb tényleg rálógatni lehetne.
-
Stheno
csendes tag
-
harry
veterán
A kis htpc-ben a legkevésbé sem érdekel az esztétika, egy ilyen chipre meg HP-os hűtés teljesen fölösleges. A mostani nForce4es chipemen is egy passzív Zalman van, és semmi baja, pedig gyárilag ezen is aktív volt, ráadásul jobban is van terhelve, mint az atom.
Azt hiszem az NB32J-nél maradok, mivel ez kisebb, mint a 47-es, ami szintén nem hátrány, ráadásul páran fel tudták fogatni a gyári rögzítővel is, árban meg ilyen 1k környéke. -
turorudi
aktív tag
Hát, a szűkös hely miatt elég nagy a dróthalmaz (bár még kezelhető) és slim optika (mer csak az megy bele) még nincsen benne. Ha így is jó, akkor csinálok képeket. Mondjuk megkapóan kompakt így a kis gép, szerintem pont olyan, amilyenre az számít, aki mini-itx lapot vásárol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged