- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
mpierre #5245 üzenetére
Ez nem kér 2800-on 125-ös strap beállítást, és ezt a frekvenciát az alap 1,2V-on tudja. Nekem a deszka automatikusan be is állt erre az XMP értékre,semmit sem kellett mókolni hozzá a biosban. Egyedül az XMP kapcsolót tettem ON-ra az alaplapon. Van még egy 3000 MHz-es XMP is, de az egyből 125-re állítja a strap értéket, 100-al nem indul. Szóval nekem ez a RAM bevált, és azért lett ez, mert a G.Skill nem érkezett meg időbe, két hetet kellett volna rá várnom. Fekete van nekem, de minden paraméter megegyezik ezzel.
Az itteni fórumtársak szerint az X99 platformnak 3200 MHz RAM beállítás a stabil vége, efölött lutri, vagy el se indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- World of Warships
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest