Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nekem elég jól működik az autofesz, 1.305V-t ad max 4.2Ghz-en, próbáltam manuál 1.28-at, 2 percen belül elhasalt, 1.29-hez meg nem volt kedvem már, sokat nem nyertem volna vele. Lehet, hogy nem annyira pontos, mint a kézi, de annyival többet se ad neki, hogy szétfeszelje. Mondhatni egész jól vannak optimalizálva az autofeszek, legalábbis Strix X99-nél.
6800k-m, 1.3V-on vízhűtéssel, 4.2Ghz mellett teljesen terhelve sem ment 10 perc stressz teszttel 73 fok fölé egyik mag sem, közép 65 fok, CPU sem throttlingolt. Itt álltam meg, 4.4Ghz-et is be tudnám lőni valszeg ha 4.5-ön is épphogy stabil volt valamennyire, de se kedvem, se időm tovább játszani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest