- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Ugye egy ideje megvan az SOC Champion. Mikor meglett, posztoltam is egy laza settinget. Akkor siman radugtam az SSD-t a Gaming 5P Windows 10-es telepitesevel es ugy hasznaltam. Most azota 3x tettem fel tisztan isobol a legujabb (th2) Win10-et, amivel mindent felismer, felteszem azert a vga drivert, megy is szepen.
Egy ket bekapcs utan viszont elkezd mindenfele isiota hibaval BSOD-ozni. Mi a fene lehet?
Most eppen az "unexpected kernel mode trap" aztan eljutok oda, ahova az elozo telepiteseknel, hogy bejon a betolto kepernyo es kifagy es restart, de nem tud belepni winbe. Volt olyan is, hogy nem latszott a bios, mintha nem tudta volna betenni a monitor keparanyanak es felbontasanak megfeleloen), aztan radugtam a tv t is hdmin a vga ra es akkor mar helyesen megjelent. A masik, hogy olyan kinlodos bootolni, mert van, hogy magatol kivalasztja a pendrive ot, de van, hogy en valasztom ki de akkor se akar eppen elindulni a telepito.
Most nem tudom, hogy mi nem jo....5let? Azt se tudom, hova irjam ezt... Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Wise (ex-TransferWise)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest