Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Ugye egy ideje megvan az SOC Champion. Mikor meglett, posztoltam is egy laza settinget. Akkor siman radugtam az SSD-t a Gaming 5P Windows 10-es telepitesevel es ugy hasznaltam. Most azota 3x tettem fel tisztan isobol a legujabb (th2) Win10-et, amivel mindent felismer, felteszem azert a vga drivert, megy is szepen.
Egy ket bekapcs utan viszont elkezd mindenfele isiota hibaval BSOD-ozni. Mi a fene lehet?
Most eppen az "unexpected kernel mode trap" aztan eljutok oda, ahova az elozo telepiteseknel, hogy bejon a betolto kepernyo es kifagy es restart, de nem tud belepni winbe. Volt olyan is, hogy nem latszott a bios, mintha nem tudta volna betenni a monitor keparanyanak es felbontasanak megfeleloen), aztan radugtam a tv t is hdmin a vga ra es akkor mar helyesen megjelent. A masik, hogy olyan kinlodos bootolni, mert van, hogy magatol kivalasztja a pendrive ot, de van, hogy en valasztom ki de akkor se akar eppen elindulni a telepito.
Most nem tudom, hogy mi nem jo....5let? Azt se tudom, hova irjam ezt... Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest