- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
akoska07 #1240 üzenetére
A 6700 k sem az a forrófejű, de jó végre látni , hogy ebben (is) jó irányba fejlődnek. Korábban azért történt visszalépés, a Sandy procik után.
De ilyen (NAGY) márka nem értem miért olcsó pasztán spórol...mikor nem amiatt lesz árrésük.
Amúgy a lesz értelme lecserélni egy 6700k-t --> 7700k-ra?
Illetve azok is ilyen vékony anyagból fognak készülni? Meghajlásveszély?Boldog karácsonyt MINDEN PH-s tagnak!
-
Jack@l
veterán
válasz
akoska07 #1232 üzenetére
Másik oldalon tesztelték 5ghz-en gyári hűtővel. Sztem elég valószínű hogy vinni fogja a java.
UI: nem ez volt az, de itt szépen letesztelik a 7600-at: http://www.guru3d.com/articles_pages/preview_core_i5_7600k_processor_desktop_kaby_lake,1.html
-
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
akoska07 #1041 üzenetére
A Skylake vajon mennyivel lesz erősebb mint a 4790K?
DDR4 árak még magasak de szerintem 8 GB nem vészes. 10k val már olcsobb lett: HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT HX421C14FBK2/8
Láttam a videód, amikor "műtötted" a 4790k -t
. Én biztosan nem tenném azt 1 új procival, mert ugrik a gari.
-
SRII
őstag
válasz
akoska07 #859 üzenetére
HI!
Pedig a Prolimatech elég jó kis hűtő és a Cougar Evolution is elég szellős kis házikó főleg 8 ventivel van huzat, hát akkor ez bizony meleg lesz nyár közepén, 40 fokban.....
4.5GHz-en 1.26V körül mozog és 83°C.. ez sok, nagyon sok a hűtést nézve, ipg-t is kipróbáltad? -
daneeeeee
aktív tag
válasz
akoska07 #787 üzenetére
Nagyon egyszerű, az alaplapi chipset nem támogatja (de komolyan
)!
1x16 vagy x8, x8 vagy x8, x8, x4 támogat a z87.
Mondjuk hozzá kel tenni hogy ez PCI Express 3 aminek kétszer akkora sávszélessége van mint a rég 2-es változatnak.
Tehát itt a cf vagy sli x8, x8 gyakorlatilag megfelel a régi x16, x16 szóval nem gáz -
-
SRII
őstag
válasz
akoska07 #768 üzenetére
[link]MSI z87 csak kell egy kis idő, persze , aki cserél az már várja ez érthető, pár nap és már rendelhető lesz külföldön.
-
SRII
őstag
válasz
akoska07 #762 üzenetére
ugy ám, és várjuk az eredményeket tőled, mert nagyon sokan kiváncsiak rá, miből is van ez az új csoda...
meg hát legyen szerencséd, és időben jó árban jöjjenek a deszkák, mert ugye a nélkül nem megy..
egyébként honnét rendelted? ez nagyon korai volt, szerintem te az első M.O-on között vagy aki megrendelte, és lehet jobban is jártál, mivel mire M.O -ra ideérkezik, 30% drágább lesz. -
ST05
őstag
válasz
akoska07 #743 üzenetére
intel stand
szomszédba meg ott sorakoznak majd az asus lapok tyűh
ja balrol meg az asrock vett egy kissebb standot, gondolom ők csak 9 csilliárdot költöttek arra a 6 négyzetméterre -
ST05
őstag
válasz
akoska07 #741 üzenetére
4. től 8. ikáig van a computex, ahol bemutatkozik.
neked feltétlen ott lenne a helyed, azthiszem 200 dodó a beugróitt már irtam, csak félre olvastad az infóm
ha már ott vagy hozz nekünk is párat -
-
ffodi
veterán
válasz
akoska07 #725 üzenetére
A 3770k sem győzött meg anno, most pedig ez sem. A jelenlegi 2600k-mat 5 GHz-en hajtom, így azért ez elég korrekt, az IGP pedig nem igazán érdekel. Tippre a 4770k-t olyan 4,2-4,5 GHz környékére kell majd tuningolni, hogy elérjem vele a jelenlegi 2600k teljesítményét általánosságban. Valószínű a példányok többsége menni is fog ennyit.
Kérdés a melegedés (inkább hőátadás), bár láttam erről is többféle tesztet, és az IVY-hez hasonlították. A "hivatalos" tesztekből és a felhasználói tapasztalatokból ez majd úgyis kiderül, reméljük a legjobbakat.
CsonkaImo:
Üresjáratban fogyaszt kevesebbet. 3770k TDP-je 77W, a 4770k-nek pedig elvileg 84W lesz.
-
-
fatallerror
addikt
válasz
akoska07 #647 üzenetére
dehát gigabyte alaplapod van xD
ezt írtam én is, zárt házban a funkcionalitás fontosabbattól függ h mit értesz kibontás alatt. ha vetkőztetést akkor rendben, ha a csontvázról vetkőztetést akkor nem : P
de az alaplapok itt ilyen mértékben már off szóval hagyjuk és várjuk a megjelenést -
fatallerror
addikt
válasz
akoska07 #644 üzenetére
nekem nem ablakos a házam és a következő sem lesz az így a külsőnél nem igazán akadok fel, főleg h az asus,asrock,msi eleve jólnek néz ki.
csodákat nem kell várni, itt inkább arról lesz szó h jóval nagyobb teljesítményű igp lesz benne kevesebb fogyasztással (de azonos fogyasztáson is bámulatos lenne)
ne dőlj be a nőmarketingnek
-
fatallerror
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest