- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz akoska07 #642 üzenetére
én abban bíztam h az msi 90 fokos usb3as csatiját lemásolja a többi de sajna nem tették így sanszos h msi-t választok mert elég nagyok ezek a ház usb3 csatik és nehéz hajlítani őket :/ kár h az asus v asrock nem másolta, de jó lesz nekem az msi is
don't tell me what i can't do!
-
fatallerror
addikt
válasz akoska07 #644 üzenetére
nekem nem ablakos a házam és a következő sem lesz az így a külsőnél nem igazán akadok fel, főleg h az asus,asrock,msi eleve jólnek néz ki.
csodákat nem kell várni, itt inkább arról lesz szó h jóval nagyobb teljesítményű igp lesz benne kevesebb fogyasztással (de azonos fogyasztáson is bámulatos lenne)
ne dőlj be a nőmarketingnek
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
nagyúr
válasz akoska07 #644 üzenetére
"NOTE - The lady below doesn’t comes in the package!"
Hehe,pedig az lenne csak a jó kis unboxing videó.
Találtam egy jó kis listát a Z87 lapokról.
[link][ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
fatallerror
addikt
válasz akoska07 #647 üzenetére
dehát gigabyte alaplapod van xD
ezt írtam én is, zárt házban a funkcionalitás fontosabbattól függ h mit értesz kibontás alatt. ha vetkőztetést akkor rendben, ha a csontvázról vetkőztetést akkor nem : P
de az alaplapok itt ilyen mértékben már off szóval hagyjuk és várjuk a megjelenéstdon't tell me what i can't do!
-
-
Klikodesh
senior tag
válasz akoska07 #712 üzenetére
Ott van rakutenen es amazonon is.
Tokioban mar a boltokban ki vannak allitva a lapok is. A hetvegen gondolom majd felteszik hany orakor jar le az nda es viheto, igy volt az ivynal is.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
ffodi
veterán
válasz akoska07 #725 üzenetére
A 3770k sem győzött meg anno, most pedig ez sem. A jelenlegi 2600k-mat 5 GHz-en hajtom, így azért ez elég korrekt, az IGP pedig nem igazán érdekel. Tippre a 4770k-t olyan 4,2-4,5 GHz környékére kell majd tuningolni, hogy elérjem vele a jelenlegi 2600k teljesítményét általánosságban. Valószínű a példányok többsége menni is fog ennyit.
Kérdés a melegedés (inkább hőátadás), bár láttam erről is többféle tesztet, és az IVY-hez hasonlították. A "hivatalos" tesztekből és a felhasználói tapasztalatokból ez majd úgyis kiderül, reméljük a legjobbakat.
CsonkaImo:
Üresjáratban fogyaszt kevesebbet. 3770k TDP-je 77W, a 4770k-nek pedig elvileg 84W lesz.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Klikodesh
senior tag
válasz akoska07 #739 üzenetére
Teljesen realis, 2 nappal az ivy megjelenese utan mar egyenileg osszevalogatott konfigokat szallitottak ki europaban is, ami azt jelenti megjelenes napjan mar ott volt a boltokban, hogy masnap futarnak a tudjak adni a kesz osszeszerelt gepet.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
ST05
őstag
válasz akoska07 #741 üzenetére
4. től 8. ikáig van a computex, ahol bemutatkozik.
neked feltétlen ott lenne a helyed, azthiszem 200 dodó a beugróitt már irtam, csak félre olvastad az infóm
ha már ott vagy hozz nekünk is párat[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz akoska07 #743 üzenetére
intel stand
szomszédba meg ott sorakoznak majd az asus lapok tyűh
ja balrol meg az asrock vett egy kissebb standot, gondolom ők csak 9 csilliárdot költöttek arra a 6 négyzetméterre[ Szerkesztve ]
-
Klikodesh
senior tag
válasz akoska07 #741 üzenetére
Vasrnap szokott felkerulni az intel proci a polcra es masnap hetfon pedig a reviewk mennek ki, igy volt ez az ivynal is tavaly. Tehat a 7.ei megjelenes az eleg szokatlan lenne.
[link] 2. an mar viheto.
-
-
SRII
őstag
válasz akoska07 #762 üzenetére
ugy ám, és várjuk az eredményeket tőled, mert nagyon sokan kiváncsiak rá, miből is van ez az új csoda...
meg hát legyen szerencséd, és időben jó árban jöjjenek a deszkák, mert ugye a nélkül nem megy..
egyébként honnét rendelted? ez nagyon korai volt, szerintem te az első M.O-on között vagy aki megrendelte, és lehet jobban is jártál, mivel mire M.O -ra ideérkezik, 30% drágább lesz.[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz akoska07 #766 üzenetére
[link] na talán ez az amit keresel, de mire ideérne aj aj, eltelne 1 hét is... bár ezek csak találom képek, így még szerintem nem rendelhető, ez sem, de azért igaz nem szürgös, egy előrendelést azért megengedettek volna szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz akoska07 #768 üzenetére
[link]MSI z87 csak kell egy kis idő, persze , aki cserél az már várja ez érthető, pár nap és már rendelhető lesz külföldön.
-
nagyúr
válasz akoska07 #768 üzenetére
Sajnos nem szállitják ide az Asus lapot,az egyetlen lapot ami náluk van raktáron.
Szállitási időtől függöen megrendeltem volna.SRII : A linkelt listában láttam én is,de sajnos MSI-t nem veszek.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
SRII
őstag
válasz akoska07 #771 üzenetére
msi-t én sem fogok, ..erre választ nem tudok adni, miért nincs egyes helyeken még elérhető deszka, türelem, majd nem sokára lesz, pár nap és szerintem rendelhető lesz.
egyébként milyen tápot néztél ki magadnak és milyen ramokat tervezel az uj cpu hoz?
[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
válasz akoska07 #787 üzenetére
Nagyon egyszerű, az alaplapi chipset nem támogatja (de komolyan )!
1x16 vagy x8, x8 vagy x8, x8, x4 támogat a z87.
Mondjuk hozzá kel tenni hogy ez PCI Express 3 aminek kétszer akkora sávszélessége van mint a rég 2-es változatnak.
Tehát itt a cf vagy sli x8, x8 gyakorlatilag megfelel a régi x16, x16 szóval nem gáz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Prime Video
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SkyShowtime
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest