- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
A Zen 2 már sokat hozott, 749 dolcsiért ad 16 magot amit az intel 1600-ért, szerintem már az árazás is hatalmas előrelépés. Féláron ad azononat vagy többet, kisebb fogyasztással.
AMD Vonalon jövőre jöhet a 7NM EUV Zen 3, után Zen 4 5nm talán?
Intelnél 10 nanométer+/++-on jöhet Mainstream vonalra (Biztos a Sunny Cove magok). Az igazán nagy változást tudtommal a Sapphire Rapids hozza 7 nanométeren, de a kérdés mikor jön ez asztali piacra.
Ha a Ice lake 2021-ben jöhet, hozz fejlődést és 10 nanométert biztos nem 1 szériát dobnak ki rajta.
Mainstream vonalom 2023-24 előtt kétlem kijönne a Sapphire Rapids. -
Ribi
nagyúr
Egyes tesztekben kiírják, hogy mivel mikor tesztelték és 3dgurunálpl aszem blender alatt 4.4G-n ment minden magja és akkor kb ugyan annyit evett mint a 2700x ami 4.1G-n ment all core és ehez mérten kb 6%-al volt ott gyorsabb.
De a fogyasztás mérés ahány teszt annyi eredmény. Van ahol a ryzen fogyasztott jóval többet, van ahol az intel. Baromira függ a hűtéstől, a bios beállításoktól. Legtöbb tesztben sajnos nem írják le mit mivel hogy teszteltek.
-
Rick3D
senior tag
Én egy taichi-t vennék ilyen OC mellé. Z390 Taichi
-
Rick3D
senior tag
Dehogyis , félreértettél. Már jó pár hete vártam ezt a platformot és az új gent. Árazást tekintve 180-200kra számítottam viszont akkor még nem tudtam hogy ez kb egy szteroidozott 8700k lesz átnevezve pár maggal megtoldva. Arra meg végképp nem hogy a 9700k egy HT herélt darab lesz. Abszolút egyébként egyetértek azzal hogy ár/érték arányban egy katasztrófa. Ellenben kell valami , engem az idő is sürget. Teszem azt ha lenne elég lóvém rá , mert nekem a legjobb kell akkor megvenném illetve akinek van rá vegye. Viszont aki egyszerűbb ember mint jómagam ez így nem éri meg de ettől még nem hülye. Éppen ilyen a 2080Ti - marketing bullshit , akik benne vannak a techbe tudják hogy ebből értékelhető teljesítmény pár év múlva lesz mondjuk nextgen vagy utána. Az ára pedig 9900k szint ellenben aki megteheti tegye
Ha az abszolút csúcsot akarja. Ebből a jelenlegi piaci állás szerint sokan egy megkíméltebb használt autót vásárolnak
Kinek a pap, kinek a papné.
Tudod mi a hülyeség ? A szegénység bassza a nyomorúságot és pár napja találkoztam az illetővel , villantja a telóját, ó mondom szép darab ( már a kijelzőről láttam hogy ez egy drága darab lehet ) aztán a tokból kivéve látom hogy s9+ 256gbNem szóltam rá aztán semmit inkább. Félre ne érts nem irigység csak tudom azt hogy neki facebookra és telefonálásra kell. Egy darab extra fícsörjéből nem profitál mert még csak nem is munkaeszköz. Nekem például az és szinte minden funkcióját kihasználom , j5(2016) elvagyok vele - pont elég. Azért lassan nem ártana leváltani de ráér.Miről beszélünk ?
Tudnék még hasonló példákat mondani. Annak a telónak bőven 10 fölött van a törlesztője , kellett neki a pici mellé úgy hogy örül ha megél. Én ezt hívom emberi butaságnak, ha olyan eszközt veszel amit ki sem használsz közbe meg más valóban fontos dolgokra nem jut , az árától függetlenül.
Azt is megmondom hogy engem az AMD majdnem egy évtized után most sikeresen megvett a mobo supportal és az out of box teljesítményével. Pedig a memória kezelése kényes bár már javult a helyzet de még nem az igazi.TR-valóban gyorsult ? Mintha olvastam volna valamit a napokban.
-
Rick3D
senior tag
Tán akinek van rá pénze és megteheti , attól hülye ? Mi van azokkal akik 50% pluszért majdnem dupla annyit fizetnek mint pl a 2080Ti esetében. Egy jó ideje már nem az ár érték arányról szól a dolog főleg ha intelt veszem alapul. Induló ár + mire ide hozzánk elér. Én kb 180~200kra számítottam. Szerintem meg az a hülye aki várja a csodát. Várogat - lesi a best buy cuccokat közbe nincs normális gépe ami kell neki mert hátha majd egyszer akcióba behúzhatja 20kval olcsóbban
Nem azt mondom tök jó dolog akciókat figyelni stb... én is szoktam de ha valami kell akkor kell , kész. Továbbá mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz.
Lehet majd pár hónap múlva esik 10-15kt az ára és addig mit csináljak ? Malmozzak az ujjaimmal ? Az ügyfeleimnek is ezt mondom igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest