- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefi84
senior tag
Nem bírtam magammal és összeraktam este!
Szépen szalad azt kell, hogy mondjam.
Én 3770K-ról váltottam és nem bántam meg, de nem is került semmibe, azt hozzá kell tenni.
Minden felgyorsult, pedig eddig sem volt lassú, Win telepítés nélkül, csak drivereket szedtem le és tettem fel az újat, majd még jönnek tesztek, de nincs időm ma.4000Hz-4770K-2400Mhz ram Aida 3.0
-
Ahogy anno az ivy topicban is leirták és én is...
Az intel kitesztelte,hogy azon az órajelen amit ők megadtak,azon elbir vele egy gyári hűtő is.
Aki tuningolni akar épít rá vizet,ahogy az ivy-nél is teszik.
Aki pedig kipróbálni tesztelni akar,az ugy is megveszi ahogy én is.Egyébként azt se felejtsük el,hogy nem egész nap a prime-al játszol,szóval nem fog akkora terhelést kapni a proci amitől ennyire melegedne. Vagyis egy erős léghűtés is elég a 4.5GHz-hez is.
Kupaktalanítani nem fogom,mert ha eladásra kerülne a sor akkor nem mindegy.
Gróf... : aida-s tesztnél felugrott 3.9ghz-re, a többinél nem tudom.
-
Melegedni azt tud,azzal nincs hiba.
4.5GHz-en 1.26V körül mozog és 83°C volt a max amit mutatott.A memória kezelése szerintem sokkal jobb lett.
SSD-vel nagyon durván gyors.2600K-ról azt gondolom megéri feljebb lépni,ha nem akarsz 4.8-5GHz -en hajtani.
Mert oda már komoly hűtés kell.
Nálam egy Prolimatech SuperMega van rajta,1db zalman ventivel ami 1200 körül forog.
Igy hozza ezeket a hőfokokat.
Cougar Evolution házban 8db ventivel 120-140mm vegyesen. -
-
Nekem már van tápom TX750 és AX1200.
Ramokat kell vennem majd,
2666MHz Dominator ramokat néztem ki,azt még nem tudom hogy 8Gb vs 16Gb.
Sztem mire elérhető lesz kellő közelségben az alaplap,akkor megveszem hozzá a ramokat is,igaz vannak 2133MHz ramjaim is,de ha lúd akkor legyen kövér.
Nekem "elfogadható" árnak néz ki az Asus csucs lapja,sztem az lesz majd.
Ha postáznák ide,akkor sztem most megrendeltem volna.Számolgattam kicsit,sztem megéri majd a váltást,ehhez is sok felé alaplap lesz,és elfogadható jó áron. Ha a csucs lap is "csak" annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest