- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Tán akinek van rá pénze és megteheti , attól hülye ? Mi van azokkal akik 50% pluszért majdnem dupla annyit fizetnek mint pl a 2080Ti esetében. Egy jó ideje már nem az ár érték arányról szól a dolog főleg ha intelt veszem alapul. Induló ár + mire ide hozzánk elér. Én kb 180~200kra számítottam. Szerintem meg az a hülye aki várja a csodát. Várogat - lesi a best buy cuccokat közbe nincs normális gépe ami kell neki mert hátha majd egyszer akcióba behúzhatja 20kval olcsóbban
Nem azt mondom tök jó dolog akciókat figyelni stb... én is szoktam de ha valami kell akkor kell , kész. Továbbá mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz.
Lehet majd pár hónap múlva esik 10-15kt az ára és addig mit csináljak ? Malmozzak az ujjaimmal ? Az ügyfeleimnek is ezt mondom igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő