Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
ScomComputer #1906 üzenetére
Ezt meg hogy cseszhették el ennyire ... elvileg a chipset más de a felépítésnek azonosnak kellene lennie. Azért ehhez a laphoz elég furán jött ki , tuti valid hely amit nézel ?
Akkor fordult a kocka , valóban valid az eredmény amit mutattál. Ezek alapján Asus,Giga,MSI játszik a felső körökben. Taichi itt valóban nem a legjobb OC-s lap , csak középmezőny , sajnálatos. -
Rick3D
senior tag
Én egy taichi-t vennék ilyen OC mellé. Z390 Taichi
-
Rick3D
senior tag
Dehogyis , félreértettél. Már jó pár hete vártam ezt a platformot és az új gent. Árazást tekintve 180-200kra számítottam viszont akkor még nem tudtam hogy ez kb egy szteroidozott 8700k lesz átnevezve pár maggal megtoldva. Arra meg végképp nem hogy a 9700k egy HT herélt darab lesz. Abszolút egyébként egyetértek azzal hogy ár/érték arányban egy katasztrófa. Ellenben kell valami , engem az idő is sürget. Teszem azt ha lenne elég lóvém rá , mert nekem a legjobb kell akkor megvenném illetve akinek van rá vegye. Viszont aki egyszerűbb ember mint jómagam ez így nem éri meg de ettől még nem hülye. Éppen ilyen a 2080Ti - marketing bullshit , akik benne vannak a techbe tudják hogy ebből értékelhető teljesítmény pár év múlva lesz mondjuk nextgen vagy utána. Az ára pedig 9900k szint ellenben aki megteheti tegye
Ha az abszolút csúcsot akarja. Ebből a jelenlegi piaci állás szerint sokan egy megkíméltebb használt autót vásárolnak
Kinek a pap, kinek a papné.
Tudod mi a hülyeség ? A szegénység bassza a nyomorúságot és pár napja találkoztam az illetővel , villantja a telóját, ó mondom szép darab ( már a kijelzőről láttam hogy ez egy drága darab lehet ) aztán a tokból kivéve látom hogy s9+ 256gbNem szóltam rá aztán semmit inkább. Félre ne érts nem irigység csak tudom azt hogy neki facebookra és telefonálásra kell. Egy darab extra fícsörjéből nem profitál mert még csak nem is munkaeszköz. Nekem például az és szinte minden funkcióját kihasználom , j5(2016) elvagyok vele - pont elég. Azért lassan nem ártana leváltani de ráér.Miről beszélünk ?
Tudnék még hasonló példákat mondani. Annak a telónak bőven 10 fölött van a törlesztője , kellett neki a pici mellé úgy hogy örül ha megél. Én ezt hívom emberi butaságnak, ha olyan eszközt veszel amit ki sem használsz közbe meg más valóban fontos dolgokra nem jut , az árától függetlenül.
Azt is megmondom hogy engem az AMD majdnem egy évtized után most sikeresen megvett a mobo supportal és az out of box teljesítményével. Pedig a memória kezelése kényes bár már javult a helyzet de még nem az igazi.TR-valóban gyorsult ? Mintha olvastam volna valamit a napokban.
-
Rick3D
senior tag
Jó lap , én is az aorus szériából csemegéztem eredetileg de végül taichi mellett döntöttem , kíváncsi vagyok asrock lapom már rég nem volt.
Nekem is ez az utolsó gen DDR5 előtt. Skippelni akartam ezt a ddr4es gent mert a 4790k jól elvoltam de máshogy hozta az élet. Visszatekintve siralmas pl 3-4 gen óta elenyésző a fejlődés. Remélem 2021~22re alkotnak valami látványosat.
-
Rick3D
senior tag
Sokat olvastam az elmúlt napokban az általad is leírt problémát. Lap és ram függő. Milyen chipsetes a lapod ? A bios frissítés pedig szinte kötelező kategória
Majd dobj egy updatet holnap , akár pm-ben érdekelne mire jutottál.
(#1885) sati Én is megvoltam lepődve , mire végigolvastam 1,5 hónap kínlódást valahogy azt vártam volna hogy az AMD lesz a ludas / lap. Végül vett egy normális elosztót és mindegyik gépén javult a probléma. Aki segített neki , elmondása szerint ritkaság számba megy de létező dolog. Te mit tudsz erről , valakinél más oldotta meg ?
-
Rick3D
senior tag
Ezt arra értettem hogy a jövő héten érkeznek a cuccok és én egyből tesztelni fogom
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni
Viszont abban az esetben ha ilyet tapasztalok és 1-2 nap alatt nem fogom tudni megoldni akkor wb intel
Bár remélem erre nem kerül sor , nem vagyok a pénzem ellensége.
Azonos FPS szám mellet is az intel tűnik folyamatosnak. - sarcasm vagy komolyan gondoltad ? -
Rick3D
senior tag
válasz
ImpersonatoR #1879 üzenetére
Ha ez fog történni akkor megyek intelhez a felár ellenére.
-
Rick3D
senior tag
válasz
ScomComputer #1871 üzenetére
580 $ sokkal kecsegtetőbb az biztos
Bár nálunk kétlem hogy valaha is annyi lesz. Nem beszélve 530 $
-
Rick3D
senior tag
Tán akinek van rá pénze és megteheti , attól hülye ? Mi van azokkal akik 50% pluszért majdnem dupla annyit fizetnek mint pl a 2080Ti esetében. Egy jó ideje már nem az ár érték arányról szól a dolog főleg ha intelt veszem alapul. Induló ár + mire ide hozzánk elér. Én kb 180~200kra számítottam. Szerintem meg az a hülye aki várja a csodát. Várogat - lesi a best buy cuccokat közbe nincs normális gépe ami kell neki mert hátha majd egyszer akcióba behúzhatja 20kval olcsóbban
Nem azt mondom tök jó dolog akciókat figyelni stb... én is szoktam de ha valami kell akkor kell , kész. Továbbá mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz.
Lehet majd pár hónap múlva esik 10-15kt az ára és addig mit csináljak ? Malmozzak az ujjaimmal ? Az ügyfeleimnek is ezt mondom igaz ? -
Rick3D
senior tag
Igazából semmiről nem maradtatok le , 30 perces volt és semmi konkrétum csak annyi hogy serious performance for serious gamers
Meg mutattak egy össze vissza vágott promo videót. Elvileg ez már olyan csodaketyere lesz ahol a streamereknek nem kell külön streamer gép hanem 1 gépről akár egyszerre 2 játék streamjét is képes vinni droppok nélkül. Tényleg nem volt nagy durranás de mondjuk én attól lettem volna *urvául super excited ha dobnak egy árat meg mikor spammelhetem a Buy Now gombot ...
btw én nem szoktam ezeket a bejelentéseket nézni de ez valami baromi lapos volt. Régebben is ilyen volt ? Lehet velem van a baj. -
Rick3D
senior tag
z390es lapokat mikorra lehet várni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest