- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #337 üzenetére
Mindenfajta további információt nagy szeretettel és kiváncsisággal várunk
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #345 üzenetére
Igen ezt irták a pár nappal ezelőtti hirekben is amikor még a BGA tokozás bevezetéséről beszéltek, de akkor is hozzá fűzték hogy a felső kategória továbbra is cserélhető marad, ezzel mely tipusokra gondolhattak ? A extrém besorolású procikra ? , vagy még beletartozik az ilyen i7 870, i72700, i73770 procik is ? elvégre ez is felső kategória nem ?
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #347 üzenetére
Szerintem még az i5 is bele fog esni.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #349 üzenetére
De olcsóbb is lesz a termék (gyártása).
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #353 üzenetére
Nem kell hozzá foglalat.
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz fatallerror #353 üzenetére
IGP-t valószinüleg ugysem fogom kihasználni, akkor meg mindegy is
osu-no seishin
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #355 üzenetére
Az sem kell, Nézz meg egy brazost!
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #363 üzenetére
Az Ivy bridge is a sandy-t próbálta javitani (ráncfelvarrás ?) teljesitmény/fogyasztás értékben sikerült is, de mégis jobban melegszik, pedig alacsonyabb a fogyasztás is, akkor vajon miért melegebb ? a kisebb csikszélesség ? sűrűbb áramkörök kisebb helyen ? pedig a kisebb nano méter ezt próbálja orvosolni nem ?
-
Klikodesh
senior tag
válasz fatallerror #377 üzenetére
TDP-vel mi a baj ? Ondie VRM-el ez szerintem belefer.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
válasz fatallerror #379 üzenetére
Hmm, 20W szerintem sok a VRM-nek, bar vegulis a gpu is igencsak at lesz dolgozva es maga a proci is szelesebb lesz osszejohet az a 20W is.
Nagyon kivancsi vagyok erre az uj vrmre. Gondolom az alaplapgyartok plane.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
válasz fatallerror #381 üzenetére
Az osszfogyasztas csokkeni fog az ondie VRM-miatt ami erdekel az, hogy mennyivel es hogy skalazodik idle es load kozott.
-
dangerzone
addikt
válasz fatallerror #393 üzenetére
BGA az azt takarja, hogy az alaplapba van integrálva a proci?
-
dangerzone
addikt
válasz fatallerror #398 üzenetére
Hát az érdekes lesz...
Egyelőre azt mondanám, hogy az egyértelműen az AMD malmára hajtja a vizet. Bár anno ezt mondtam akkor is, mikor kijöttek a tuningmentes Sandy Bridge procik, aztán mégis lecseréltem az i5 750-et.
Mindenesetre 3 év múlva, mikorra elavul a mostani gépem, szeretnék már egy kis dobozban elférő gépet összerakni, úgyhogy ha a további integrációk nagymértékben hozzájárulnak a miniatürizáláshoz is, abból még jó is kisülhet
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz fatallerror #400 üzenetére
Jól van, az akkor még messze van. Addig még úgyis vagy 2 világvége jóslat lesz, ki tudja, megérjük-e még.
-
dangerzone
addikt
válasz fatallerror #402 üzenetére
Ohh, pedig már kezdtem fellélegezni picit...
-
aAron_
őstag
válasz fatallerror #402 üzenetére
Kár, hogy ez ilyen semi-protected, Newton jóslatát nem tették bele, sajnos én nem tudom szerkeszteni
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
sniper elite
senior tag
válasz fatallerror #408 üzenetére
Ettől tartottam, na mindegy remélhetőleg megjelenésre már jönnek ki új vga kártyák is. Így nem csak proci újdonságok közül lehet választani majd. De még mindig gondolkodom 4770k vs 3930k között, lehet csak az éles tesztek fognak dönteni majd.
-
sniper elite
senior tag
válasz fatallerror #414 üzenetére
Szóval a 4770k 10%-kal lesz gyorsabb mint a 3770k? Ez honnan lehet tudni? Lehet 15-20%-kal is gyorsabb lesz. Azért nem hinném, hogy negyedik generációs i7 proci csupán 10% gyorsulást adna. Akkor nem valami sokan váltanak 3770k-ról rá. Ami meg a másik, többször olvastam itt, hogy 3930k felesleges mert nem adna többet mint mondjuk 3770k játékban. Gondolkodjunk előre kicsit, GTA 5 ami valszeg igencsak procinyúzó lesz többek között. Ott nem jönne jól a 6 mag és a 12 szál vs 4 mag 8 szállal szemben?
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #428 üzenetére
Már az is érdekes, ha valaki az illetékesek közül véleményez egy idő előtt kikerült/kitalált tesztet.
-
makkai
aktív tag
válasz fatallerror #432 üzenetére
Akkor lehet mégis érdemes lesz várnom, feltételezve azt, hogy az alaplap is jó lesz a broadwell alá is, mint most a Z68 az Ivy alá.
Köszönöm a gyors választ.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
makkai
aktív tag
válasz fatallerror #434 üzenetére
Ez is igaz, meg ha csak 10%-os ugrások vannak a generációk között, akkor a 2 generáció ugrás is csak kb. 21%-os gyorsulás lenne a 3770k-hoz képest.
Szerk.: 40-50% alatt nem érdemes váltani, se VGA-t se procit.
[ Szerkesztve ]
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
csucsbicep
nagyúr
válasz fatallerror #447 üzenetére
Nem június 2.-ról volt eddig szó?
-
F34R
nagyúr
válasz fatallerror #447 üzenetére
igp-be se es raadasul a gt3-s intel hdxxxx (4000 utod) nem minden csalad kapja meg ergo ugyan ugy mint ivy-nel i5/i7.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz fatallerror #449 üzenetére
Tudomásom szerint már Júni 2 előtt elkezdik szállítani.
-
BalaNce87
addikt
válasz fatallerror #462 üzenetére
Ezek alapján nem sokan fognak Haswell-re váltani a második Sandy-ről.
-
fenergie84
addikt
válasz fatallerror #466 üzenetére
Ugyan így látom én is, ahogy Te, sőt én is lecserélem a 3 éves gépem az új intelre, mert megint legalább 3 évig nem akarok gépet fejleszeni
Nekem az a legfontosabb érv e mellett, h valószínű "időtállóbb" lesz, mint az ivy. -
F34R
nagyúr
válasz fatallerror #462 üzenetére
Enyhe csusztatas a Tomshardware-tol a hd4000 kozeleben sincs a 7660d-nek a magasabb fps az i7 magonkenti magasabb orajelen mutatkozik. Kar hogy nem kaptak meg a GT3-s IGP-ket.
-
F34R
nagyúr
válasz fatallerror #480 üzenetére
Senki nem fogja , en nem vagyok egyik mellett sem amelyik meg tud gyozni azt valasztom majd.
Annak orulnek mar ha a dvga-tol megtudnek szabadulni vegre -
csucsbicep
nagyúr
válasz fatallerror #509 üzenetére
Akkor lehet, hogy az lesz.
-
ST05
őstag
válasz fatallerror #516 üzenetére
Az KB/s
nálam i7-2600 alapon ennyi :3570K -volt alapon 5100 körül, felhuzva 5800 körül, ahhoz képest jó eredmény ez a haswell eredmény 2,6ghz képest
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz fatallerror #518 üzenetére
annyit elrontottam ,hogy 32bites winrarral csináltam,
most 64bit-essel "csupán" 7900-8000 ( 1600mhz 1.35Vos rammal és turbo órajellel)
csak azért javítottam ki, ha valaki hasonlítgatná, ne lepődjön meg -
ST05
őstag
válasz fatallerror #520 üzenetére
őszintén?
Azon kívül, hogy valami letöltött file-t kicsomagolok (ami átlagba mondjuk 8Mb )
ezeken kivül az életbe nem csomagoltam/ tömöritettem ,
amd vonalon imádtam az X4-810 Deneb Phenom-om , nem vagyok intel fan,
de ezekután( mióta intelt használok) zavarna ha a ddr3 at nem " pörgetné " a rendszer tisztességesen,
mint ahogyan azt az intel teszi a memóriávalsg22: értem , mindjárt kiveszek egy sticket, lenyomom 1333-ra, és 2,6 ghz re
-2x 1600 mhzes rammal ment volna is szép eredmény tőle 2,6 on szerintem[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz fatallerror #524 üzenetére
nem tartott sokbol
( single channel 1333mhz, cpu: 2600mhz ( i7-2600)
5400 KB/s ! értéket kaptam így skacok , több mint 20% ? azért az nem kevéssg22: annyi, hogy nálam számolhatod a kamatos kamatot a sandy miatt
valaki megcsinálhatná Ivy-val is ezt
de nagyon durván számolva 12%pluszba-ivy-- és még 12% megvan a haswell eredmény[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz fatallerror #531 üzenetére
Nagyon későn fog jönni, remélem nem lessz olyan gáz, mint a Prescott.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz fatallerror #533 üzenetére
Most van rá píz, de lehet h veszek egy Ivy i5-öst.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
jim bcs
nagyúr
válasz fatallerror #545 üzenetére
+1
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Klikodesh
senior tag
válasz fatallerror #545 üzenetére
"mindig fel jön ez a hülye sírás meg h fél éven belül nincs semmi forradalmi innováció semmilyen területen sem (telefonokon át a hardverekig), az emberek jó dolgukban már csak így viselkednek, nagy elvárások meg a követelőzés "
Hatarozottan jobb az iparganak a kovetelozes es az erdeklodes mint az erdeklodes teljes hianya ami a fogyasztok zome reszerol jellemzi most a pc piacot.
Az elobbi miatt senki nem huzta le a rolot, ellenben a 14% os eses miatt, amit mult heten jelentettek a pc piacon hatassal lesz a a Q1 es eredmenyekre, nagyon kivancsi vagyok AMD milyen eredmenyt fog fog kozolni csutortokon.
-
Gróf...
aktív tag
válasz fatallerror #569 üzenetére
Ez a szomorú!
Még ki sem jött a 1150, de már effektív elavult.
Remélem az intelnél gyógyszerre költik a pénzem!Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Klikodesh
senior tag
válasz fatallerror #581 üzenetére
Mert ezt nem tudtuk a sandy Ivy valtas ota.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz fatallerror #588 üzenetére
Egyel több indok a váltásra!
Nekem tetszik ez a low power state! Elég nagy a különbség az előző generációk energiagazdálkodásához képest.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz fatallerror #591 üzenetére
Érdekes, hogy eddig egy tápnál az volt a gond, hogy elbírja e rendszert terhelés alatt. Most már az is okozhat gondot, hogy túl keveset eszik.
-
Attix82
addikt
válasz fatallerror #596 üzenetére
2.5 V? Nane.
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #599 üzenetére
Én képeken nem láttam az integrált vrm-et, csak régebben beszéltek róla, azóta semmi konkrétum.
Klikodesh: gyártástechnológia vs hővezető anyag?
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #605 üzenetére
Az integrált vrm-ről szóló hírek, még mindig nem tisztázódtak, valaki tisztába tehetné a dolgot.
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #607 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz, bár a nagyobb kontrolon kívűl nem tudom mi értelme van.
Fizikai? Miért a vezérlő mi, logikai? Mondjuk úgy, hogy a teljesítmény elektronika maradt a régi, a vezérlő meg, ahogy írtad, bekerült a processzorba.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #609 üzenetére
Amúgy biztos ez? Mert például Xbiten nem erről beszélnek...
611: És írják valahol?
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz fatallerror #611 üzenetére
Mert mi is az a "digi+ vrm"?
[ Szerkesztve ]
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz fatallerror #615 üzenetére
Vegyék csak!
Legalább fogynak az engineering sample és az első steppingű darabok..[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
-
Gróf...
aktív tag
válasz fatallerror #617 üzenetére
1 volton hozza a 4300-at és még olcsóbb is egy ezressel? Talán még a hőmérséklete is csak 14 fok egy 22 fokos szobában?!?!
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D BOX processzor - Új, bontatlan termék szaküzletből - számla, garancia
- Intel i5-9600kf, MSI Z390 A-PRO, Kingston 32gb Ram, BQ Pure Rock félkonfig
- AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz (64M Cache, Up to 5.7 GHz)16-Cores AM5 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 3700X
- AMD Ryzen 5 5600G ÚJ BONTATLAN hatalmas készlet van! 12hó jótállás+számlával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest