- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07 #10355 üzenetére
Ha-Li! akoska07 sajnos semmivel sincs előrébb a procim
sőtt mint kiderült a nagy tárgyalások közepette udi kollégánk ki sem küldte intel bácsinak a rossz procimat hanem itt pesten le adta egy másik illetőnek aki állítólagosan intézi rá a garanciát bár fogalmam sincs hogyan ha csak esténként a párnája alá beteszi és alszik rajta 1.et! és várja a fogtündért hátha csodát művel vele és megjavul! mert másra nem tudok gondolni hogy 3.hónapja és semmilyen előrelépés nem történik! Úgyhogy ezt nagyon meg Szop@m se proci se lóvé már 3.hónapja
-
smiti
veterán
válasz
akoska07 #10175 üzenetére
Nekem nem igazán számít a tuning, nem az az elsődleges
p35 ds4 viszont necces lesz a quad-hoz. - ezt hogy érted, mi lehet vele a baj ?
darál0w - nincs ott igazán bibi, ismerem a srácot Ő nincs megelégedve a Quad tuningolhatóságával, az én E8500-m meg alapfeszen vígan viszi a 4 GHz-et, minimális emeléssel ami biosban 1.3 V volt ment 4500-t és ez tetszik a srácnak nagyon
-
SSJPeter
őstag
válasz
akoska07 #9898 üzenetére
Nem adom fel a reményt.
De sajnos az enyém nem megy annyit,legalábbis stabilan biztos nem.
Nekem az a stabil ha lemegy 6 óra prime, ráadásul a múltkor lement és még akkor sem volt stabil.Most is éppen tesztelem és hát eléggé meg kellett feszelni a 3.6-hoz is de letojom már csak már legyen végre stabil.
Persze 1/2 óra 3/4 óra prime lemegy jóval kevesebb fesszel is de több nem.
Ez van,elfogadom ha csak ennyi lesz csak ne haljon már be többet! -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #10073 üzenetére
Köszi!
(#10074) BMW001: Melegem nem volt, de úgy 4,6GHz-ig, nem sok gondom van, szépen jönnek a MHz-ek. Utána kell a plusz, de mivel ezt most csináltam,s max fél órát volt kinyitva az ablak, nem mertem felé menni. Holnap, hamar kelek, ablakok kinyit s 1 úra hűtés után kapcsolom be és..lesznek feszek, s remélem, eredmény is.. -
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #10076 üzenetére
Nekem mondod. Nálunk is lesz vagy -15 vasárnap hajnalra. Holnap pakolom a cumót, rakom az autóba, viszem haza. Szerintem fel se viszem az emeletre, garázsban berendezem a cumót, és akkor éjszaka csak az asztallal együtt ki kell tenni. Netet ilyenkor 20m -es kábelen keresztül szoktam az erkélyről levezetni.
Ki kell használni ezt az időt, mert Karácsonykor enyhülést mond. 3DMark -ra jó az idő, főleg ha megkapom az új VGA -t. Csak adja isten, hogy ne legyen gond vele.Meg persze pálesz be lesz készítve, hogy ne fázzak.
Igaz csak ésszel, másnap asszem Debrecenbe megyünk.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #9914 üzenetére
Ja! Én a nagyobb feszre-órajelre értettem
Igen, igaz az user-lap, de user megvan (petya75 régi motoros a tuningban, s 2xxx-ben is több mint 100%-os tuningot csinált), lap is bizonyított már pl. tom_tol-nál is. Lehet abból még halottasmenet könnyen.(beelőz és meghalok bánatomban)
Én minden esetre figyelni fogom!S ha megnézed kimi02, Sziszifeca stb..procikat..
Valóban "más világ" ez a széria. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valakinek ilyen FPO-ju procija, ami gyengén-gyengébben muzsikál!? Ez érdekelne!Asszem mén aludni, reggel hamar kelek..
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #9876 üzenetére
Pontosan milyen team ramok azok?
(#9877) Bitu79: Isten tidja milyen az a q8400, kb egy picit butitott q9400. Nem is a gyári értékek a fontosak, inkább az, tuningolható-e. Mivel kicsi a szorzó, e miatt (is) 2esélyes. A q9550-es viszont többször és mindenütt bizonyít folyamatosan. Én ha váltanék, nem reckíroznék, biztosra mennék és q9400-q9550 közül választanék.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #9844 üzenetére
Csak az érdekel, vagy más felé is nézelődsz? Így értettem.
(#9845) SSJPeter : A feszeid baromi sokak, ez tiszta sor. A kékhalál stb.. Hát én csak memre gondolok (uazzal a visszaosztással, fesszel stb tesztelted? S hogyan. Mert a memtest nagyon szuper, de előfordulhat az, hogy ha pl. win alól nyomod, a memtest fenntart magának mem-et hisz ő is abből él, így az 100%-ig sose mérvadó. dos-ból kell megnézni. Más: VGA ..dx hibaféle a jelenség sztem, bár hülye vok a vga-hoz. Ha tuningolom a vga-t, s nem bírja, így hal meg 3dMark alatt is. Az egy dolog, hogy procituningnál teszi s nem vga-nál (most) , s alapon ok, mert kvra lehet, hogy a pciE-fesz valamiért csökken. -más nem jut most eszembe
-
SSJPeter
őstag
válasz
akoska07 #9828 üzenetére
Itt egy teszt amit ma hajnalban csináltam,kikapcsoltam az LLC-t.
Elfutna ez napokig szerintem még kevesebb fesszel is de megint nyomtam egy kis Modern Warfare 2-őt, ki akartam lépni windowsba és ahelyett,hogy kilépne egy rövid ideig fekete képernyő majd kékhalál!
Olyan is van,hogy már kilépett windowsba és akkor.
Itt 6 óráig blendeltem,mégse jó.Biosban úgy van,hogy semmit nem hagyok auto-n kivéve a reference-eket,beállítom kézzel a feszeket.
LLC-bekapcsolom,spread sprectrumokat ki.
Az,hogy mi milyen feszt kap látni a képen,de nem segít rajta a feszelés...
Lövésem sincs,hogy ez mi?lipi67:A memóriáknak is nyomattam 11 óra memtesztet és simán lefut...VGA lenne?
Vagy driverprobléma?
Mellesleg MW2-ben az utolsó pályát nem tölti be hanem hibaüzenettel kilép,Left 4 Dead 2-ben nem jön be a menü...szóval VGA téren sincs minden rendben az biztos. -
petya75
tag
válasz
akoska07 #9836 üzenetére
Cseréltem egy 1.25v vid-esről +5k. Szerintem jó bolt volt.
Még ismerkedem a lappal, 4G 1.184v prájm stabil és pont ez háborít fel, hogy Kimi02 1.175 vid-del, 1.168v stabil, Sziszifeca 1.875 vid 1.168v stabil, 4G.
Tudom, hogy jobb lenne, de akkor ilyet sikerült szereznem. De rajta vagyok az ügyön! -
-
SSJPeter
őstag
válasz
akoska07 #9480 üzenetére
Újat már tényleg nem lehet kapni emberi áron...az Intel folyamatosan elkezdte kivonni a forgalomból a Q9550-et, hogy ne legyen konkurencia a Core i5-750-nek...
Már csak azt gyártják...mindenhol 42K körül van a Q9550 meg 55K+,sajnos sőt ahogy nézem inkább 60K!.
Én is az utolsó pillanatban vettem meg 48K-ért 3 hete. -
válasz
akoska07 #8420 üzenetére
Igen igen beszéltünk már többször is MSN.en róla
engem szerencsére nem kapott még el a láz és még 1.darabig nem is fog (reméllem) sajnos még csak villogásra jó az i7 nincs olyan alkalmazás, játék, mi1más ami kitudná használni az i7.ben rejlő erőt addig felesleges pénzkidobás
még kell neki legalább fél év mire abba a stádiumba ér hogy érdemes legyen bele fektetni addigra meg jön sokkal jobb proci sokkal olcsóbban (bár már most sem a proci a drága hanem egy normális lap és normális ram bele)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest