- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
old gray #9515 üzenetére
Inkább nem mondok semmit..
(#9516) Sziszifeca : Örülök, hogy bejött!
Van, hogy a kevesebb több. Sajnálom, hogy beszart az Abit. Abit lapjaimnál VTT 1,27-en repültek a procik...
(#9519) paprika: Én is LLC ellenes voltam, de quadnál kib@szott fontos a nagy Droop miatt. Én léggel még 1,7V-on is használtam. Ha alacsony a fesz, egy-egy pici feszugrás (LLC miatt) semmit sem jelent. Nem mert kvra mind1, hogy 1,2 vagy 1,264V-ot kap. Ha meg megküldöd..már olyan mind1
-
válasz
old gray #9442 üzenetére
Nem gond az hogy beírtad legalább a többiek is tudomást vesznek róla! (és remélem ezzel kicsit meg csappan a kuncsaftjainak a száma) engem csak az bosszant már így utólag hogy mikor lezsíroztam UDi-val az intézés menetét-mikéntjét akkor azt mondta 2.hét lessz MAX és lett volna 1.másik illető aki 1.hónapot mondott gariztatásra árban ugyan annyi lett volna mind2.jük szóval mindegy melyikhez vittem volna, de azért döntöttem UDi mellett mert ugye ő 2.hetet ígért! most meg lassan már 2.hónapja lessz! ez ilyen átb@szás szagú dolog mert mikor másnap oda adom neki a procit egyből azt mondja 5-6.hét! (elötte levő este meg 1-2.hetet mond! persze hogy hozzá viszi az emberke nem ahoz aki kapásból mond 1.hónapot!)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
old gray #9430 üzenetére
Az is egy 7 mérföldes átb@szás lehetett.
Gariztattam saját evga kártyámat, mindenféle közvetítő személy nélkül, postával, california-budapest viszonylatban és 3 hét alatt megvolt oda-vissza. Igaz én nem magyar postával küldtem de az sem lenne sokkal lassabb szerintem. Max 4-5 hét. -
NFree
addikt
válasz
old gray #3507 üzenetére
Nos a proci doboza sértetlen volt,a proci maga meg nagyon szép tiszta karcmentes, szinte lehet mondani, nem hinném hogy ez a gond, lehet csak egyszerüen ilyen jutott.
nagynorbi
Előfordulhat, sajna én fpo-t nem tudok mondani, mert a dobaza nincs a lakásba, a proci meg ha minden igaz laraxior fele van a postán, nagyon remélem , hogy sikerül neki valamit kibűvészkedni,a procival, ha aztán jól megy veszek én is egy giga ud3p-lapot. Gratt a tiedhezLaraxior
hát ha olyan lenne mint, dime27 kolégának akkor talán elég lenne neki a 1.38v körül, viszont 1.42-44v-ig szerintem elmehetsz, de inlább előbb nézd meg ha lehet mit bír , 24/7-re 1.36v körül, s ha nem megy náállad sem akkor utánna nyúzhatod.
Jó szórakozást s köszi a munkát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged