- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Nos ugymondanám a játékok töbsége még mindíg jobban örül a magasabb mghz-eknek mint a több magnak , de egyre több game profitál a 4 magból s ott igen észrevehető a külömbség.
Pl gta4 igaz rossz példa de e5200 4ghz en vs q9550 alapon a quad többet hozott kb 15 fps-el.
de más gamékba is jelentős a gyorsulás , és mivel előre gondolkodunk szerintem ionkább 3.6-on egy quad mint egy 4ghz c2-es.
Konvertálásnál abszolút fölénybe van a 4 mag majd észreveszedJah annyit akartam még , hogy bőven elég olyan 3,8gzh-ig nv gtx295-höz hd5870-hez 5970-hez már lehetz kevéske oda olyan 4,5 kellene szerintem.
Hajrá -
DigitXT
félisten
Jó hűtővel nem lesz gond a melegedéssel.
Értelemszerűen többet eszik egy Quad; ha meg van hajtva, akkor különösen, de ha mondjuk konvertálásnál 2-nél több magot használsz, így gyorsabban elkészülsz, ez érthető, ill. vállalható.
(Végeredményben még az is lehet, hogy ugyanannyi áramot fogyasztott a gép, vagy akár kevesebbet (!), mert a proci azért nem eszik kétszer annyit, de adott esetben kétszer gyorsabban kész van, a gép többi komponense meg ugyanannyit eszik, de ők is rövidebb ideig, amíg a feladat elkészül. Vagy nagyon elmentem ezzel offba, és nem is ez volt a kérdés?
) Amúgy íme egy fogyasztásos link.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest