- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mfranky
őstag
válasz
Achill3uS #738 üzenetére
Akkor a mostani Silent Knight is elbírkozna vele remélem...
Én először a Quake 4-nél láttam ezt a multi core-os opciót, igaz lefagyott ahogy bekapcsoltam... Mostanában kezdtem észrevenni, talán a Lost Planetben is benne van, vagy a CMR Dirt-ben. Volt az a youtube-os Intel ''reklám'' , hogy a Crisys Quad procival mennyivel jobb lesz, meg ilyenek, az ültette a bogarat a fülembe... de ezzel a 6700-el is óriásit buktam azóta, amióta megvettem, nem tudja kicsit sem tartani az árát..... én meg azt hittem a core 2 az első, aminek fizikailag is 2 magja van. Dual Core-ról valami továbbfejlesztett HyperThreading volt emlékeimbe..., na mind1, THANKS
-
mfranky
őstag
válasz
Achill3uS #736 üzenetére
Ok, sorry a lámaságért, most kezdtem el olvasni a topicot! Meló közben nem olyan egyszerű olvasgatni...
Látom, hogy nagyon melegednek...vizen kívül csak ezek az otromba pc-ház oldallapos hűtések jók rá ?
Úgy éreztem én is, felesleges....annyi mindenre nem használom a gépet.
Egy mért FPS-re azért kiváncsi leszek a két proci között egy Crisys alatt...vagy legalábbis a core 2 és a quad közötti különbségekre...
Mert ha egy jó engine-t megírnak...januárba csak olyan játékokkal találkozunk, amik mind a 4 magot kihasználják majd...
Azért thanx a választ!
A game-eknél mostanában van olyan opció, hogy multi core : on/off . Ide csak a core 2-től felfelé procik tartoznak? A HT & Dual Core az nem? -
R.Zoli
őstag
válasz
Achill3uS #668 üzenetére
Már láttam.... Azóta sírok annyira szánalmasDe tényleg, lassan ki kell kötnöd a géped nehogy eldöljön a hűtő miatt és olyan VGA-t tervezel rá ami elfér a proci hűtő mellett
A víz nehezen szerelhető??? Ennél le kell venned a procihűtőt ,hogy kivedd RAM-ot vagy a VGA-t vagy a hangkártyát stb...
LOL
Az árából meg kijön egy víz ami kicsit kultúráltabban néz ki és használhatóbb mint ez a monstrum....Emellett ugyan úgy megvan az alap hiba mint a többi léghűtővel...A házba adja le a hőt...Nyersz pár fokot a procinál és elbukod azzal ,hogy minden más ugyan úgy melegszik a magas házhő miatt...Tök mindegy egyébként mit terveznek ide azt kellene észrevenni ,hogy a léghűtés legnagyobb korlátja a házakból adódik, ha házon kívülre vezetett bordák lennének heatpipe-al akkor lenne ezeknek némi értelme, de így a szarnak egy pofon...Amit megnyersz a proci hőmérsékletében bukod a magas házhőmérséklettel mert ugyan annyi hő marad a házban mint egy kisebb bordával... Ezekről a hatalmas ventikről meg már volt szó... Nagyon komoly csapágyazás kell ,hogy egy ilyen venti halk legyen ,főleg hosszú távon, namost egy ekkora ventiből ami komoly az olyan 15K-nál kezdődik...
-
-
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #624 üzenetére
Én meg inkább már azt szeretném hallani ,hogy valaki megvette . Majd ha valakinek a kezébe lesz akkor tényleg lehet kapni
#626 És ha benne lesz? mit érsz vele mikor 1magra van optimalizálva még majdnem minden (persze most a való életben előfordultakra gondolok, nem webserver meg időjárás szimulálás) és a legtöbb c2d 3,2-t lazán megy? A quad egyelőre még kevés helyen számit, de ott nagyon
[Szerkesztve] -
fusionfan
csendes tag
válasz
Achill3uS #394 üzenetére
Szia!
Igen, melós gép lenne a drága, szerver, aztán pörögne rajta a számolás ezerrel éjjel-nappal azért kell. Bármilyen gagyi videokari jó bele btw, csak lehet raid kártya vagy akármi kerül majd a foglalatokba azért venném spórolósra.
Tuninggal nem szemeztem, esetleg ha kicsit meg lehet húzni biztonságosan hogy menjen stabilan heti 168 órában akkor talán, de nem értek hozzá, első desktop szerver lesz a kezem alatt (nagygéphez most ''nincs kedvünk'', de kell a vas.)
nekem asus p5b-vm-et is mondta valaki.
Köszönöm a tippet! -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest