- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aduasz
csendes tag
Jó reggelt.
Most HD Sentinellel néztem a gépem.
Az elsődleges vinyómmal minden rendben.
Az 1 és a 1,5 terrásra viszont ezt írta (A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák) de nincs szükség beavatkozásra...
Eddig ilyen nem volt...vagy nem is figyeltem...
Az előző lapom-on valami elszállt, pedig sose tuningoltam...
Állandóan előfordult hogy egyszer csak nem látott meghajtókat, vagy ha igen volt olyan is hogy nem tudott olvasni róla adatot, minden fájl hibás volt.
A lapcserével minden megoldódott...
De lehet ezért kapom ezt az üzenetet róluk?
Mert egyébként 100/100-as mind...Köszi
-
Aduasz
csendes tag
A hosszú win7 indulás megmaradt, de a fagyás megszűnt.
60-63 fokos volt 100% terhelés alatt...
Akkor miért lassabb a FRISS Win7 mint a E8400 alatt vajon?
Milyen képet csináljak ami segíthet.
Mert biztos van valami...
És ha rájövünk akkor az a minimum hogy megvendégelem azt aki rájön...Köszi
-
zolee0307
őstag
Szerintem is a 90 Tj max lesz a jó, régebben néztem valamelyik oldalon, hogy mennyi a Tj max, de már nem emlékszem hol (az intelenek az oldala volt, ha jól emlékszem), és akkor le is mentettem az értéket jegyzettömbe.
Laci2277: Megnéztem mindkét általad linkelt oldalt, és szerintem az inteles lesz a jó, igaz csak ott B2 és G0 van feltüntetve.
Maradok a 90-nél, mert a 80 nagyon alacsonynak, a 100 meg soknak tűnik.
-
Hoffer
őstag
Ilyen nagy különbség van a Conroe és a Kent között??
Levett szorzóval 365 volt amin még elindult, FSB 1.30V, MCH 1.55V, ICH 1.05V! Ezek a minimális feszültségek amik beállíthatóak, ezen futott a Conroe simán 400-on!
És ugye a legjobb lenne 1:1 ben hajtani, de ez elég karcsú lenne ez a 365 FSB! -
Hoffer
őstag
De akkor sem kéne bírnia ha az órajel pedig nem magas?
Mert gyári órajelen sem bírja 400-on kisebb szorzóval!
Esetleg a lap FSB feszültségének emelésével lehet rajta segíteni? Vagy a cpunak kéne nagyobb fesz a 400-ra?? Mert 1.40V-nál többet nem tudok neki adni mert kikapcsol a gépem(nem bírja a tápom)?? -
G.---
csendes tag
Módósult picit a képlet.
Egyébként rajta van a hűtő, de ráférne egy pasztázás az tuti, de kap egy kis polírt is majd szabadidőmben. Prime95-el kiterhelve, core tempel mérve és CPU-z-ből meggyőződve, hogy nem 1.325-el megy, hanem BIOS-os 1.280-al. CoreTemp-ben nem változott a Vid.
-
Winne
nagyúr
Ez igaz, csak nem minden proci fut jó értéket kis feszen, szal szerintem nem mindenkinek éri meg tuningolni.
Most újraépítem a gépem és azelőtt nézek pár tesztet. Nézek majd fogyasztást is.
Kérdés: nem találom a pasztáimat, szal lehet, hogy vennem kell majd. Mindegy, hogy milyen a paszta, vagy vannak különbségek? Szín, hőmérséklet, akármilyen különbség? Ha találok valami régit, az nem lehet rossz? Na és utoljára kb milyen vastagon érdemes a hűtő alá cuppantani és a teljes lapkára ugyanúgy? Ki szeretném küszöbölni, hogy ekkora különbségek legyenek a magok között.
-
Crank467
csendes tag
meg probáltam mindent
deh ez nem igaz havernak volt ilyen procija za meg nem segit nekem
Robi BALBOA-amit ö mondot azt is meg probáltam deh semi 3.0ghz nem akar menipl.VDimmet ez mi hogy 1.9v ilyen nekem nincsen nekem csak RAM voltage van ami 1.9-re lehet álitani
valamivel könyeb kéne nekem mert valami tuti szarul csináltam mert bene se volt a biosba vagy nem találtam megpedig sorba mentem:S
-
Crank467
csendes tag
na figyej cask meg probáltam amit irtál nekem hát nem jöt össze nem akar elindulni mikor felhuztam 3.06ghz nem akar elindulni beálitotam mindent deh hát egyszerüen semi
meg mikor felveszem 3.06ghz nem indulel a gép és folyamatosan kifagy
nem tom akor hogy kéne ezt meg csinálni
meg mi az hogy GOTO 9?
-
BK87
senior tag
Ezzel a procival úgy 430 körül van, de az is úgy, hogy a MCH/FSB a legmagasabb feszen megy. Régebben volt egy E2180-as procim, azzal sokkal többet ment (MCH/FSB fesz emelés nélkül), bár igaz, hogy az csak egy két magos volt. Egyébként kékhalál, az mikor jön elő, mi okozza, memória?
-
BK87
senior tag
Erre én is gondoltam, de furcsa, hogy 3,2GHz felett ennyire hamar elszáljon, azért ez kicsit csalódás. Egyébként azok a feszek, amiket írtam, azok bios beállítássok, load sokkal kevesebbek. 3,2GHz-hez 1,34 volt kell load-ban. Ezért is gondolom úgy, hogy furcsa, hogy nem megy 3,4-et 1,424 volt (load) mellett. Szerintem valami más lesz a probléma, ezért is gondoltam, hogy írok ide, hátha valakinek van valamilyen ötlete.
-
sislaciii
aktív tag
-
haly
őstag
Csak egy baj van ami nagyon sokat gátol... Ez egy egybegép.. szal bementünk a MM-ba és ott volt akkor a legjobb
És el is hoztuk kemény 160-ér de mára már megfogadtam ha legközelebb gépvásárlás lesz akk összerakok egyet...Tehát nincs semi alaplap doboz csak egy nagy amibe a gép volt és össze kellett kötni azt benyomni és elindult a vista telepítő oszt csókolom
-
haly
őstag
nha... mint már említettem 14 vagyok ugyhogy sörözéssel még kicsit várok
Deszka manual-ja az mi is??? progi???
A jumper helyét azt még oksa hogy megtalálom nagy nehezen de hogy azzal mit is csináljak...
Meg először tuningolni kéne ... de sztem majd akkor ha meglesz a vidkarim... -
krupitomi
tag
Holnap megnézem hogy 300*9-el mit kezd hátha pont azzal lesz jó ha azt sem jegyzi meg akkor marad így ahogy van aztán majd ha kevésnek bizonyul nekifutok mégegyszer a húzásnak.
Amúgy elvileg mennie kéne stabilan előző gazdája is így használta.
Köszi szépen a segítséged holnap megírom mire jutottam!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest