- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Érdemes E6700-et lecserléni QX6700-re P5B Deluxe P965-ös lapban? Olvastam, hogy kell hozzá egy BIOS frissítés, lenne most egy ilyen CPU olcsóbban, érdemes vagy felesleges?
Üdv
-
mfranky
őstag
Hi!
Próbáltam keresni, de csak külföldi fórumokat találtam, nincs valakinek egy ''jó'' linkje, ahol P5B Deluxe-ban teszteltek Q6600-ot? Tuning lehetőségek, stb..stb... -
mfranky
őstag
válasz
Achill3uS #738 üzenetére
Akkor a mostani Silent Knight is elbírkozna vele remélem...
Én először a Quake 4-nél láttam ezt a multi core-os opciót, igaz lefagyott ahogy bekapcsoltam... Mostanában kezdtem észrevenni, talán a Lost Planetben is benne van, vagy a CMR Dirt-ben. Volt az a youtube-os Intel ''reklám'' , hogy a Crisys Quad procival mennyivel jobb lesz, meg ilyenek, az ültette a bogarat a fülembe... de ezzel a 6700-el is óriásit buktam azóta, amióta megvettem, nem tudja kicsit sem tartani az árát..... én meg azt hittem a core 2 az első, aminek fizikailag is 2 magja van. Dual Core-ról valami továbbfejlesztett HyperThreading volt emlékeimbe..., na mind1, THANKS
-
mfranky
őstag
válasz
Achill3uS #736 üzenetére
Ok, sorry a lámaságért, most kezdtem el olvasni a topicot! Meló közben nem olyan egyszerű olvasgatni...
Látom, hogy nagyon melegednek...vizen kívül csak ezek az otromba pc-ház oldallapos hűtések jók rá ?
Úgy éreztem én is, felesleges....annyi mindenre nem használom a gépet.
Egy mért FPS-re azért kiváncsi leszek a két proci között egy Crisys alatt...vagy legalábbis a core 2 és a quad közötti különbségekre...
Mert ha egy jó engine-t megírnak...januárba csak olyan játékokkal találkozunk, amik mind a 4 magot kihasználják majd...
Azért thanx a választ!
A game-eknél mostanában van olyan opció, hogy multi core : on/off . Ide csak a core 2-től felfelé procik tartoznak? A HT & Dual Core az nem? -
mfranky
őstag
Mit megy egy Core 2 Quad Q6600-os egy P5B-Deluxe-ban?
Gondolom nem érdemes lecserélni egy E6700-et....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest