- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, hát ha fontos a HDMI passtrough és a DTS-HD is, akkor bizony szűkül az alkalmas eszközök tárháza.
DTS-HD-t eddig csak bluray-ről próbáltam, nem okozott gondot a Pipo X7-esnek, HDMI-n továbbküldi, erősítő szerint DTS. Szóval akár nem is kell ragaszkodnod a Z8300-hoz, (mondom ezt azért, mert igyekszel 30 alatt megúszni).Mondanám azt, hogy tök felesleges kimondottan Kodi-ra egy ilyen box, mert simán megoldható lenne Libreelec-el is akár egy raspberry-vel, vagy Wetek-el, de Raspi-n tudtommal nincs DTS-HD, Wetek-nél tudtommal nincs HDMI passtrough és hát gondolom én amennyiben elérhető a boxodra Openelec/Libreelec, feltételezem az sem tudja, ezért is van belőle eleged.1. Pipo X7-ről tudok nyilatkozni, az alkalmas, de én úgy gondolom a többi is.
3. Előfordulhat, gyorspostával meg szinte biztos. Ha találsz 30 körül apróhirdetésben, akkor én úgy gondolom érdemes onnan venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest