- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
és (#3574) w.miki
Egy i3-5005U CPU-val és egy R5 M330-as GPU-val szerelt HP laptopot vettem. Használt, de teljesen makulátlan és kaptam rá 3 hónap bolti garanciát. Nem volt 60 ezer Ft a vége. Ezek a gépek kb. 10 wattot fogyasztanak óránként, ha békén hagyod őket és csak a böngésző fut, meg a háttérben a rendszer és 1-2 egyéb program. Mondjuk nehéz a Z83-hoz hasonlítani, mert sem árban, sem teljesítményben nem ugyanaz a kategória a 2 masina (újban 110-120 ezer Ft-tól vannak gépek ezzel a CPU-val és dedikált GPU-val).
Belinkelni nem tudom, mert egy barátom számítástechnikai üzletéből van, de HA-n is szokott lenni ilyesmi.
-
interstate76
addikt
Jah, olvastam a kálváriádat az 520-ason történt fw-frissítéssel, bosszantó lehetett! Ja, és persze köszi a figyelmeztetést!
A vinyó egyelőre adott bele (3,5" 750GB Samu HD753LJ), de nemrég kért meg rá valaki, hogy keressek neki egy jó használt laptopot HDD nélkül - igyekszem olyat találni, amiben számomra megfelelő vinyó van (csendes és legalább 750 GB-os, de inkább nagyobb) és akkor beszállok a vásárlásba. Régebben vásároltam úgy notit, hogy csak a vinyó kellett belőle, de olyan jó áron volt, hogy utána vinyó nélkül drágábban adtam el, mint amennyibe összesen került, de akkor legalább 1 hétig nézegettem a HA-t egy jó vételért - most már sajnos nincs ennyi időm ilyesmire.
-
interstate76
addikt
Én is kb. akkor rendeltem meg, ráadásul esetemben újrarendelés volt, szóval fura, hogy kézhez is kaptad, nekem meg már nem is fogják küldeni. No mindegy, biztos van valami oka, hogy nem jutott el hozzám egy újabb kis Beelink! Úgy érzem, az Univerzum erői egy Zyxel NAS felé lökdösnek.
Ja, és persze sok sikert az új szerzeményhez, szerintem is vastagon megérte az árát!
-
interstate76
addikt
Ha ugyanaz a windows van rajta, mint a Wintel W8-ason, akkor simán elférsz. Utóbbi masina belső tárhelye szintén 32 GB, ráadásul ebből 8 GB az androidé a dual boot miatt, mégis bőven elfért mellette a windows. Nálam a letöltések, irodai jellegű munkák mentései természetesen külső vagy hálózati tárolóra kerültek, a programokat pedig micro SD kártyára telepítettem. Tudom, hogy nem erre találták ki, de ez tűnt a legjobb megoldásnak. Az alap dolgokat (vírusirtó, anti spyware, anti malware, TC) a C: meghajtóra telepítettem, de a többit micro SD kártyára. Még a GTA III-at is feltettem rá - szépen simán elvitte.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest