- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
és (#3574) w.miki
Egy i3-5005U CPU-val és egy R5 M330-as GPU-val szerelt HP laptopot vettem. Használt, de teljesen makulátlan és kaptam rá 3 hónap bolti garanciát. Nem volt 60 ezer Ft a vége. Ezek a gépek kb. 10 wattot fogyasztanak óránként, ha békén hagyod őket és csak a böngésző fut, meg a háttérben a rendszer és 1-2 egyéb program. Mondjuk nehéz a Z83-hoz hasonlítani, mert sem árban, sem teljesítményben nem ugyanaz a kategória a 2 masina (újban 110-120 ezer Ft-tól vannak gépek ezzel a CPU-val és dedikált GPU-val).
Belinkelni nem tudom, mert egy barátom számítástechnikai üzletéből van, de HA-n is szokott lenni ilyesmi.
-
interstate76
addikt
Jah, olvastam a kálváriádat az 520-ason történt fw-frissítéssel, bosszantó lehetett! Ja, és persze köszi a figyelmeztetést!
A vinyó egyelőre adott bele (3,5" 750GB Samu HD753LJ), de nemrég kért meg rá valaki, hogy keressek neki egy jó használt laptopot HDD nélkül - igyekszem olyat találni, amiben számomra megfelelő vinyó van (csendes és legalább 750 GB-os, de inkább nagyobb) és akkor beszállok a vásárlásba. Régebben vásároltam úgy notit, hogy csak a vinyó kellett belőle, de olyan jó áron volt, hogy utána vinyó nélkül drágábban adtam el, mint amennyibe összesen került, de akkor legalább 1 hétig nézegettem a HA-t egy jó vételért - most már sajnos nincs ennyi időm ilyesmire.
-
interstate76
addikt
Én is kb. akkor rendeltem meg, ráadásul esetemben újrarendelés volt, szóval fura, hogy kézhez is kaptad, nekem meg már nem is fogják küldeni. No mindegy, biztos van valami oka, hogy nem jutott el hozzám egy újabb kis Beelink! Úgy érzem, az Univerzum erői egy Zyxel NAS felé lökdösnek.
Ja, és persze sok sikert az új szerzeményhez, szerintem is vastagon megérte az árát!
-
interstate76
addikt
Ha ugyanaz a windows van rajta, mint a Wintel W8-ason, akkor simán elférsz. Utóbbi masina belső tárhelye szintén 32 GB, ráadásul ebből 8 GB az androidé a dual boot miatt, mégis bőven elfért mellette a windows. Nálam a letöltések, irodai jellegű munkák mentései természetesen külső vagy hálózati tárolóra kerültek, a programokat pedig micro SD kártyára telepítettem. Tudom, hogy nem erre találták ki, de ez tűnt a legjobb megoldásnak. Az alap dolgokat (vírusirtó, anti spyware, anti malware, TC) a C: meghajtóra telepítettem, de a többit micro SD kártyára. Még a GTA III-at is feltettem rá - szépen simán elvitte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mikrotik routerek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest