Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali & udv a klubban
En is felvilagosult vagyok, csak Genfben. (Reszben mert ok vannak mexorongatva.) Nekem ugy tunik, a sajat es neha ellenseges portalokat hackelgetve "kiesnek beloluk" ilyen jo kis busterek, es azokkal akar erosebb rezonatorokat is ki lehet szedni. Plusz, kaptam egy olyan tippet, hogy nem erdemes az elejen elszorni mindent, bustereket meg rezonatorokat, hiszen pl. a lvl 1-es rezonatorokat en is rendre irtom, hat meg az erosebb jatekosok.
Igy aztan en is jol megfontolom, hova rakom oket, pl. minel tavolabb egymastol (ahol allsz, oda teszed), hogy ne lehessen oket egy bombaval kiszedni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En is felvilagosult vagyok, csak Genfben. (Reszben mert ok vannak mexorongatva.) Nekem ugy tunik, a sajat es neha ellenseges portalokat hackelgetve "kiesnek beloluk" ilyen jo kis busterek, es azokkal akar erosebb rezonatorokat is ki lehet szedni. Plusz, kaptam egy olyan tippet, hogy nem erdemes az elejen elszorni mindent, bustereket meg rezonatorokat, hiszen pl. a lvl 1-es rezonatorokat en is rendre irtom, hat meg az erosebb jatekosok.
Igy aztan en is jol megfontolom, hova rakom oket, pl. minel tavolabb egymastol (ahol allsz, oda teszed), hogy ne lehessen oket egy bombaval kiszedni.