- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Ne haragudjatok tudom hogy off topik de ezt a topikot kovetem nap mint nap telefon teren es it' tudom hogy hozzaerto emberek tarsalognak. Szoval megerkezett a kis zopo zp980+ om. Frissitettem rajta frimewaret mert elofordult hogy nem erzekelte a digitizer az erintest. Nos elofordul az is hogy ha gepelek rajta akkor egy picit lassan dolgozza fel amit irok. Begepeli azt gond es akaas nelkul. De nem abban az idoben villan fel a betu a billentyuzeten amikor ra koppintok hanem egy toredekkel kesobb. Foleg ha felporognek az ujjaim. Valamint nagyon durvan melegszik. Nem tudom hogy a cpu, vagy pedig a sim korul valami. Arra fele tapasztalom. Fura ez egy 340$os uzlet utan. Van valami otletetek?
Most toltom eloszor. Hatha az akksi generalja a melegedest. Hatha par toltes utan megszun. Ketlem amugy..
Új hozzászólás Aktív témák
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- Marathon (2025)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest