Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
laci laci #5088 üzenetére
Sajna? Nem akar engem a telefon és érzem hogy szenved mellettem. Én konkrétan imádtam. Aki fikázta körülöttem annak is megpróbáltam magyarázni hogy ez jó telefon. Pedig lógott a kijelző mert elengedte a ragasztás és a többi. 70 ezremben van. Ha kitudok jönni belőle akkor boldog leszek, és bízom benne hogy másnál jól viselkedik majd. Ha nem viszik el kedvező áron akkor marad. Picit rossz érzés hogy December 21.-én megrendeltem és kifizettem a telefont, (kínai ünnep, +készlethiány miatt) megkaptam Március 20.-án. Május 15.- én kiesett a kijelzőm, amit 5 napra rá hajszárítóval vissza hegesztettem, és ahogy meggyógyítottam a telefont, nem hiszed el de 5 perc nem telt el leejtettem és ripityára tört. Nem akar engem. Kijelentette.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest