Hirdetés
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Több mint beállítási probléma.
Annyi a probléma lényege, hogy aktív telenor 3G adatkapcsolat mellett nem lehet a telenor simmel hívást indítani és fogadni sem. Ha a 3G-t kikapcsolod akkor működik.
Azt már tudjuk régóta, hogy nem hardwares probléma, de hála néhány fórumos kitartó próbálkozásának, egyelőre úgy néz ki, hogy egy kb. 5 perces babrálással ez a probléma kiküszöbölhető.
Jelenleg is egy olyan romot használok, amiben jelen volt a bug, de most már kb 1 hete "tünetmentes" a telefon.(#5374) muhaha01 válasza tjokai (#5373) üzenetére
Igen, egy normál és egy micro sim kell bele, de lehet váltogatni szoftveresen, hogy melyik foglalat tudja a 3G-t.
Amúgy emlékeim szerint ha nem telefonos kártyán van a 3G és a 2. kártya telenoros, akkor lehet használni., de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos.
Egy telekomos meg egy vodafonos kártya együtt tutira működik gond nélkül.Amúgy bár nekem közel sem volt annyi gondom, mint néhányaknak, de most már nem biztos, hogy belevágnék ebbe a kalandba. Van azóta már nem egy újabb telefon a piacon, bár gondolom azoknak is megvan a saját nyűgje. Ja és azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy a február elején megérkezett telefonom mostanra lett olyan állapotú, hogy nem nézem meg vadul minden nap, hogy van-e új rom. Szóval mostanra majdnem tökéletes lett. Én hardware-es problémával nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Energiaital topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest