- Honor 200 Pro - mobilportré
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Több mint beállítási probléma.
Annyi a probléma lényege, hogy aktív telenor 3G adatkapcsolat mellett nem lehet a telenor simmel hívást indítani és fogadni sem. Ha a 3G-t kikapcsolod akkor működik.
Azt már tudjuk régóta, hogy nem hardwares probléma, de hála néhány fórumos kitartó próbálkozásának, egyelőre úgy néz ki, hogy egy kb. 5 perces babrálással ez a probléma kiküszöbölhető.
Jelenleg is egy olyan romot használok, amiben jelen volt a bug, de most már kb 1 hete "tünetmentes" a telefon.(#5374) muhaha01 válasza tjokai (#5373) üzenetére
Igen, egy normál és egy micro sim kell bele, de lehet váltogatni szoftveresen, hogy melyik foglalat tudja a 3G-t.
Amúgy emlékeim szerint ha nem telefonos kártyán van a 3G és a 2. kártya telenoros, akkor lehet használni., de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos.
Egy telekomos meg egy vodafonos kártya együtt tutira működik gond nélkül.Amúgy bár nekem közel sem volt annyi gondom, mint néhányaknak, de most már nem biztos, hogy belevágnék ebbe a kalandba. Van azóta már nem egy újabb telefon a piacon, bár gondolom azoknak is megvan a saját nyűgje. Ja és azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy a február elején megérkezett telefonom mostanra lett olyan állapotú, hogy nem nézem meg vadul minden nap, hogy van-e új rom. Szóval mostanra majdnem tökéletes lett. Én hardware-es problémával nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest