Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Na én nem vitatkozom,sem mint erősáramú villamos gépész sem mint RTV műszerész.....
Junkpod ezen írása lapján teljesen egyértelmű,hogy szivargyújtós cuccról van szó.Igen tudom,hogy 5V az USB,de a rajz ugyanaz,csak az alkatrészek értékei mások.Én magam is építettem már 12V/5V 3A-es tápot is 5A-eset is.
Szóval ezért nincs értelme folytatni. Persze a hálózati töltőben igen is van tranzformátor,jó pici porvasmagos és legfőként azért van,hogy a középfeszültségnek és a törpefeszültségnek galvanikus kapcsolata ne legyen.Magyarul az USB oldalon semmilyen körülmények között ne tudjon megjelenni a hálózati feszültség,mert agyonvág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest