Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Kötekedni szeretnél? Nem vagyok olyan kedvemben.
Azt írtam, hogy tegye vissza az akkut utána, miután már be van dugva USB-re a teló. Te pedig azt szajkózod, hogy nem csinál amúgy sem semmit sem. De igen, csinál. Pont azért, mert akkor szokta "megtalálni" a Windows, mikor már vissza van téve az akku, azért írtam hozzá azt is, de előtte is ott lóg a COM valahányadik virtuális porton, csak éppen a drága Win 7 pl. oda nem jelez csatlakozást, csak az első alkalommal és csak akkor, ha még nincs driver telepítve.... Ha lenne Linux az pedig végig látná, hogy ott van az USB eszközök között, de ez a teló totál döglött, meg sem próbál bekapcsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Witcher topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt írtam, hogy tegye vissza az akkut utána, miután már be van dugva USB-re a teló. Te pedig azt szajkózod, hogy nem csinál amúgy sem semmit sem. De igen, csinál. Pont azért, mert akkor szokta "megtalálni" a Windows, mikor már vissza van téve az akku, azért írtam hozzá azt is, de előtte is ott lóg a COM valahányadik virtuális porton, csak éppen a drága Win 7 pl. oda nem jelez csatlakozást, csak az első alkalommal és csak akkor, ha még nincs driver telepítve.... Ha lenne Linux az pedig végig látná, hogy ott van az USB eszközök között, de ez a teló totál döglött, meg sem próbál bekapcsolni...