Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adams55

tag

válasz junkpod #3303 üzenetére

@ RVR400 : Meg kell érdeklődni, milyen verziójú készüléket küldenek , mielőtt megveszed. Én megkérdeztem, megnéztem.

@ Junkpod :

Az is érdekes , hogy te mint hozzáértő szenvedsz a telefonoddal, akárhogy töltöd fel a romokat, mindíg nyűglődsz vele. Más kérdés, hogy a gsm modult azt csak egy rom felrakásával meg tudod változtatni anélkül, hogy semmi probléma nem adódna. Nem gondolkodtál még azon, hogy nem véletlen adtak ki 2 verzióval ilyen mobilt? Aki pedig lilásodással küszködött, azután következett be, hogy 850-es gépre egy 900-as romot tett. Amint visszatette a régit, eltűnt talán ez sem véletlenül. Biztos csak egy " szoftver " telepítése okozta ezt. Szoftver? Ez nem egy Angry Birds, hanem egy OS. Telefon beállításait tartalmazza, minden olyan adattal, ami nélkül csak egy szép műanyag / fém kijelződ lenne. Etesd a trollt, mert te olyan nagyokat mondtál eddig, inkább kérdeztél. Te vagy a szakértő, a developer mókolásokkal kigoogle-zett fájlok cserélgetésétől hozzáértő lettél. Lezártam az okoskodást. Egyébként mint láttad választ írtam NEM NEKED, megnyugtattam egy leendő tulajt, hogy megéri megvenni a telefont, mert nem fogja megbánni.

Új hozzászólás Aktív témák