Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adams55
tag
válasz
junkpod
üzenetére
@ RVR400 : Meg kell érdeklődni, milyen verziójú készüléket küldenek , mielőtt megveszed. Én megkérdeztem, megnéztem.
@ Junkpod :
Az is érdekes , hogy te mint hozzáértő szenvedsz a telefonoddal, akárhogy töltöd fel a romokat, mindíg nyűglődsz vele. Más kérdés, hogy a gsm modult azt csak egy rom felrakásával meg tudod változtatni anélkül, hogy semmi probléma nem adódna. Nem gondolkodtál még azon, hogy nem véletlen adtak ki 2 verzióval ilyen mobilt? Aki pedig lilásodással küszködött, azután következett be, hogy 850-es gépre egy 900-as romot tett. Amint visszatette a régit, eltűnt talán ez sem véletlenül. Biztos csak egy " szoftver " telepítése okozta ezt. Szoftver? Ez nem egy Angry Birds, hanem egy OS. Telefon beállításait tartalmazza, minden olyan adattal, ami nélkül csak egy szép műanyag / fém kijelződ lenne. Etesd a trollt, mert te olyan nagyokat mondtál eddig, inkább kérdeztél. Te vagy a szakértő, a developer mókolásokkal kigoogle-zett fájlok cserélgetésétől hozzáértő lettél. Lezártam az okoskodást. Egyébként mint láttad választ írtam NEM NEKED, megnyugtattam egy leendő tulajt, hogy megéri megvenni a telefont, mert nem fogja megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor X8c 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest