- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Nem ígérem meg a komolyabb tesztet mert dolgozom és mellette már nem nagyon van kedvem semmi komolyabbnak nekiülni, de kérdésre szívesen válaszolok.

Őszintén szólva azt kell figyelembe venni szerintem a a Doogee Turbonál, hogy mennyivel olcsóbb a V3-nál.
Ugye maga a vas u.az és a kinézet is szinte, de az v3 pár apróságban jobb, ami neked vagy számít vagy nem.
Nekem pl fontos a gorilla glass, mert gyűlölöm a kijelző fóliákat. Nagyon bejön ez a szuper szenzitív érintőpanel. Pl kesztyűben vagy gyenge esőben simán használható. Nyilván lehet élni a funkció nélkül, de azért szerintem ez pont nem felesleges feature. Azt nem lehet teljesen biztosan tudni, hogy mennyit kamuzott az inew a kamerával kapcsolatban, de ami nekem az adatoknál fontosabb, hogy nem csinál rossz képeket. Nem tudom, hogy a doogee ilyen téren mit nyújt majd de vannak kétségeim. Ugyan ez elmondható a GPS-ről. A v3-al elégedett vagyok, de kérdés, hogy a DG2014-ben nem szúrnak-e el valamit. Ha most állnék vásárlás előtt és az DG 2014 legalább 50 USD-vel olcsóbb lenne, akkor talán elgondolkodnék.Maga a 6582 és a mai 400 kb a 6589 sgx450 színvonalat hozza. Tőlem hozzáértőbb személyek ezt kb a két kart magos chipsetek erejéhez hasonlítják. Nekem a fifa14 meg meg a real racing 3 megy, mással nem játszom. A real racing nyilván az erősebb qualcom-okon sokkal szebben fut.
A gps-t copilot-al és endomondoval próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzol Screenshot
- GTA VI
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black A2894 83% Gyári Akku
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest