- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolmillion
csendes tag
Útvonallal is mentem az új Dafunk skinnel, de a következő manőver távolságát hektikusan mindíg más színnel írja ki, bármi is van beállítva. A piros a végén van mikor közel vagyok a manőverhez, gondolom ez a kanyar veszélyre hívja fel a figyelmet, de ha messze vagyok a manővertől akkor néha zöld, néha batna, és néha fekete a távolság. Ez hiba, vagy Dafunk szeret színezni?
-
kisspista
senior tag
Én azért kíváncsi vagyok, sőt érdekes Eszter TTS újabb hangja, ami pontosabban mondja ki az információkat és olvassa fel az eseményeket! Pl. ha Primo 1.1-ben Eszter az mondja, hajts fel az M1 autópályára, akkor ezt így mondja: "Hajts fel a MEGY(!) autópályára". Sajnos vannak benne hibák.
Épp most tettem fel Plajos legújabb skin szópárok fordítását, kicsit másabb lett a fordítás, de sokkal egyértelműbb lett!
Köszönjük!
Találtam egy iGO Emulátort a weben, hasznos lehet még!
-
kisspista
senior tag
Szerintem annak van jövője, értelme, ha egy adott útszakaszon a fényképezőgép ikonnal a kamera készítésének helyét gps koordinátákkal elmentené, s később ezen útvonalat elemezné, vagy akár visszanavigálna oda. Kérdés az, hogy MOST jelenleg GJA 2.20-as skinben van-e lehetőség ilyen fényképező ikon kihelyezésére és használatára, GPS koordináták elmentése mellett???
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
Akkor mégegyszer: olyan jpg képre (EXIF) tud navigálni, ami tartalmazza a koordinátákat, és nem egy mellé rakott ini-ben. Ez két különböző dolog. Nyilván ezzel is meglehett volna oldani, de ezek szerint nem is akarták.
Ha a Primo úgy ismeri fel, mint egy támogatottat, akkor is működik.
-
kisspista
senior tag
Jó rendben, elhiszem, csak ezek az infók nekem nagyon újak, s mivel én tapasztatam a szóban forgó állapotot, ezért merem hangsúlyozni, de akkor ezek szerint mégis csak van más megoldás e témában.... De akkor lehet ez készülékfüggő is (pl. külső / beépített gps port megadása navigáció platform alatt op. rendszerben)
-
Wolfskin
őstag
inkább az ilyen kamera, meg trafi ikonokat gondolom. azok egy csíkon vannak, rózsaszín háttérrel. abból hogyan választja ki? sorszám, vagy pozíció alapján?
ha egyszerűen kisebbre veszem a szalagon, kisebb lesz a képernyőn is?
és a 3D nézet áttetszősségét hogyan állítja be?
lehet azt a 2D-re adaptálni?
és van élet a halál után? -
Wolfskin
őstag
nem néztem még tüzetesen, csak ma láttam az egyik mellékutcában egy fura figurát (már a képernyőn), és közelről olyan volt, mint egy fényképező rendőr. (lehet, hogy egy fényképező japán turistát jelzett?
).
vezetés közben annyira nem láttam pontosan. az biztos, hogy nem a markát tartó animációval keverem -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
Te figyu, írtad korábban, hogy Restart gomb megjelenik a menüben, választható lehetőséggel a 2.20-as GJA-ban, de én nem találom, merre kell keresni?
Mik az újítás (térképcserélőn és Arkoko/Gurjon gyorsmenün kívül), mert nem igazán találom annak ellenére, hogy az angol leírást elolvastam..... -
kisspista
senior tag
-
Jaki2000
aktív tag
Így szerepel az oldalon. Kendet is megnevezve
GJA_2.19_PL_mod3a_daf.rar 2010-11-16 7489KB GJA 2.19 mod3 'dafunk' skin (480x272) TRob POI ikonokkal -
snowdog
veterán
Úgy látszik a branding is jogsértő már
Sajnálattal tudatjuk, hogy az alább közölt fájlt/fájlokat kénytelenek voltunk törölni rendszerünkből, mert hivatalos felszólítást kaptunk rá jogsértő tartalom címén. Ilyen esetekben sajnos kötelességünk törölni a fájlt, hiszen nem áll módunkban ellenőrizni, a jogsértés tényleges fennállását.
rob_primo_branding_1.5_800x480.rar
rob_primo_branding_1.5_320x240.rar
rob_primo_branding_1.5_480x272.rarAz attól függ milyen branding.zip-ről van szó. Met ha van egy legális iGO-d (iGO8, Amigo, Primo), akkor ahhoz nyugodtan és legálisan készíthetsz branding.zip-et, vagy akár módosíthatod valaki másét.
Viszont az esetedben a következőt találhatták jogsértőnek. Primo tudomásom szerint legálisan CSAK 480x272 méretben létezik. Tehát amit közzétettél 800x480 és 320x240 az bizony illegális, ugyanis ebben a felbontásban csak warez data.zip-ek léteznek, ezért a hozzájuk való branding is illegális.
-
Jaki2000
aktív tag
Szerintem most nyíltan, itt a fórumon tegyük fel a kérdést az NNG-nek, hogy akkor most hogyan is van ez! (már ha szóba elegyedik valaki a felhasználókkal, bár más esetben ők is felhasználók...)
De akár Trob1 mint lelkes ikonszerkesztő, vagy plajos, mint elismert skin szerkesztő tegye fel a kérdést akár a gyártónak, hogy akkor most meddig mehetnek el, mert ez így szívatás a köbön.
Vagy valaki nagyon nem akarja a jót?! -
kisspista
senior tag
Ezt a leírást már sokszor olvastam utólag is itt a fórumon.....
A branding tulajdonképpen egy későbbi módosítás, mellyel a rendszer működése szabható teljesen testre. Ezen testreszabáshoz szükséges módosításokat eredetileg a data.zip-ben kéne végrehajtani, ezt azonban nem szabad, mert jogsértő. Ha branding van létrehozva, akkor ezen módosítások legális változatáról beszélhetünk annak ellenére, hogy esetlegesen a program működését is erősen befolyásolja. Ezzel nincs is semmi baj, csak ugyebár a szoftvert készítő cég ezt nem nem díjazza!
-
BullZeye
veterán
Köszi sikerült tegnap megcsinálni, 2.17ből kiszedtem ikont meg ugyanoda elraktam, némítást meg kivettem teljesen.
Ritkán némítom el úgyis, akkor meg jobb felül ott a gyors menü. Teljesen mind1, hogy 1, vagy 2 katt, és így tutira nem zavarDaFunk az ami ilyen betépett színű?
-
BullZeye
veterán
A TMCt már próbáltam
sajna az nem tűnik el így, viszont az extra eltűnt hálisten köszi
Egyébként CsL 2.19.1 skint raktam most fel. Eddig (2.17-nél) jobb oldalt alig láthatóan voltak a hangerő némítása gomb, meg a képernyő mentés gomb, ezek most középre kerültek amit nem igazán értek, mert az ember pont azt nézi O.o van akit ez még zavar, és esetleg már megoldotta ezt a problémát? Vagy esetleg ha megmondjátok hol kell az átlátszóságát meg a koordinátákat állítani akkor megoldom magamnak is.
-
BullZeye
veterán
Aham, sys.txt-ből rájöttem, hogy az egy teljesen más skint töltött be
mind1, így legalább megvan a hiba.
Viszont ami most zavaró, hogy a főmenüben ott van, az Extra Settings-es Lila kémcső, és hiába írom be sys txt-be, hogy
experimental_features=0
Nem tűnik elA másik pedig, hogy a TMC vevő-t hogy tudom eltüntetni ugyaninnen? Eddig nekem csak Térképcserélő, és a BT/FM gomb volt kint, amit szeretnék újra elérni.
Erre is van ötleted? -
plajos
aktív tag
A háttérfény szabályozást a következő módon lehet beállítani:
(hosszadalmas folyamat, csak akkor kezdj bele, ha sok időd van!)
Az iGO8 data.zip fájlból másold ki a config/devices mappából a fájlokat. Ezekben a fájlokban különböző készülékek beállításai vannak, benne a háttérfény állítás is ([power] szekció)
A teljes [power] szekciót másold a te sys.txt-d végére és próbáld állítani a háttérfényt. Ha nem változik akkor egy másik fájlból másold át a [power] szekciót. Ha nem változik addig ismételgesd amíg jó nem lesz. Ha változik örülj, és oszd meg másokkal is. -
m.jeno
senior tag
Bocsánat, hogy csak most reagálok az utóbbi időben folymatosan nekem címzett felvetésekre, de csak most jutottam el odáig, hogy érdem tudjak válaszolni rá, tehát sikerült "beszereznem" a TM által kiadott hrn fájlokat keletre és nyugatra is - nekem eddig TM-ből csak kelet volt, Navteq-ből meg két sorozat is egész eu - és valóban működöképes a dolog, tehát visszavonom, hogy csak a Navteq-es térképekkel működik a dolog, fejlődik a TM is.
-
kisspista
senior tag
Valóban létezik, ezt már egy ideje el lehet érni interneten keresztül!
"A .hnr fájlokat csak a Primo kezeli, a javított térképek használhatóak régebbi iGO programokhoz is. Az előfeldolgozott úthálózat működéséhez szükséges, hogy az azonos kiadású TM Kelet-EU térképcsomagból az összes térkép a készüléken legyen."
De azt nem tudtam, hogy CSAK akkor működik, ha az összes EU térkép fent van!
Eastern_Europe_83_NNG_Easy_2010.07_100908.hnr
Eastern_Europe_83_NNG_Economical_2010.07_100908.hnr
Eastern_Europe_83_NNG_Fast_2010.07_100908.hnr
Eastern_Europe_83_NNG_Short_2010.07_100908.hnrEzek a fájlok elérhetőek, és TM térképekhez lehet használni!
-
kisspista
senior tag
-
m.jeno
senior tag
Nagyon csodálnám ha neked működne, ha csak a TM-es vagy TA-as térképeket teszed fel akkor az mondja, hogy nincsenek érvényes térképeid a hrn használatához, azt egyébként hol olvastad vagy olvastátok, hogy vannak TA és TM-es hrn fájlok is, ezek a kamionos cucchoz kellenek, azok meg csak a Navteq-kel működnek!
A Poik-ról mégegyszer csak annyit, hogy 100 %-ig csak a saját térképekkel kompatibilisek, azt nem mondtam, hogy nem működnek más térképekkel, de én már láttam a szántóföld közepén benzinkút poit, habár lehet, hogy a jövőben ott fog épülni, a kiadó már tud valamit -
axelbox
tag
nekem az alábbi hnr file-ok vannak a map mappában és nem igazán tudom eldönteni melyiket tegyem a map_ta , map_tm illetve map_nt könyvtárakba...
Basemap.fbl
Eastern_Europe_83_NNG_Economical_2010.07_100908.hnr
Eastern_Europe_83_NNG_Easy_2010.07_100908.hnr
Eastern_Europe_83_NNG_Fast_2010.07_100908.hnr
Eastern_Europe_83_NNG_Short_2010.07_100908.hnr
WesternEuropeEasy.hnr
WesternEuropeEconomic.hnr
WesternEuropeFastest.hnr
WesternEuropeShortest.hnregyáltalán mindegyikre szükség van?
-
Jaki2000
aktív tag
Érdekes a dolog a Baumaxxal. Benn van a poik között, de a térképen általános bevásárlóközpontnak jelzi (az a kék pötty, zöld-narancs körbenyíllal). Ha rákattintok, három teljesen más jellegű üzlet adatait adja ki, ebből választhatok. Ha megadom rendben rá is tervez. Azután kicsit távolítom a térképet, és egyszer csak megjelenik az XX ikon. Majd egy picit tovább távolítom, megint a kék potty körbenyíllal.
Nem mintha annyira sarkalatos lenne a probléma, csak érdekes, mivel pont kiszúrtam.
Felmerül a kérdés, mit kezel még ehhez hasonló felületességgel? -
Luissimo
veterán
Jó, majd ha Svédországba megyek, akkor lecserélem.
Egyébként persze mezítláb is elvisz a program a célhoz, felesleges a sok cicoma, van aki nembírja, van aki kikapcsolja a domborzatot a 3D-t, a házakat is , mondván hogy nemkell.
(de leginkább nyilván azért kapcsolja ki, mert gyenge a vas, amin futtatja és lassú tőle, mint a tetű !! )
Deazért, a sok szkin és egyéb ami nemcsak jobbá, hanem szebbé is teszi a programot, nem véletlen ! -
Luissimo
veterán
Azért ha átkelsz a Vereckei szoroson, vagy mész Krakkó velé, a Szlovák Tátrán át, vagy az Erdélyi Gyilkos tó és környékén vagy Boszniában, Banja Lukától Sszarajevóig, akkor nem mindegy hogy a navin milyen terepviszonyokkal szembesülsz.
Sosem tudod meg, ha nemlátod a különbséget !! -
M1Bali
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest