- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalabay
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy a map mappában a térképek (fbl) mellet, mi szerepe van fda fájloknak? Látom, hogy országonként van "fda".
köszi a segítséget!
-
lalabay
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy Primoban a "map" mappában mi az a "Basemap.fbl" ? Mi a szerepe és hány darabnak kell lennie ebben a mappában, mert most nekem 4 db is van. Nem sok ez?
Köszi a válaszokat!
-
lalabay
csendes tag
Én az 1.0 változathoz töltöttem le, de hát sajnos ez így nagyon korlátozottan használható. Vissza is állítottam a régit, nekem a benzinkút ikonok kellenek, még ha azok nem iskonkrét cégeket jelölnek, csak áltatlánosak.
Én már nagyon várom azt a brandingot, ami olyan mint az IGO 8 -é. Az itt olvasottak szerint Nanuka dolgozik rajta.Köszi a visszajelzést, sajna ez van.
-
lalabay
csendes tag
válasz
snowdog #1371 üzenetére
Ezeket az ikonokat én is letöltöttem, az útmutató szerint feltettem (bár az útmutatóban az nem szerepel, hogy hogyan kell a 4 félét egyszerre feltenni) . Szépek az ikonok, csak az eddigiek pl. egy autós számára a legfontosabb a BENZINKÚT ikonok - még, ha azok általános ikonok is voltak - eltűntek. Most a hasznos helyeknél csak ezt a négyféle csoportot lehet megjeleníteni, ami letölthető.
-
lalabay
csendes tag
Segítséget kérnék a következő problémában: Gurjon skin bal alsó sarkában a "Menü" gomb, az éppen aktuális sebességet mutatja. Van rá lehetőség, hogy ezt megváltoztassam? Pl. egy sima "Menü" feliratra. Az, hogy a sebességet mutatja kissé logikátlannak tűnik, mivel ilyen adat van a jobb oldalon is.
Köszönettel: lalabay
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest