- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
-
Digger
senior tag
Azt lehet állítani, hogy nem ad a Neo, de a tények azt mutatják, hogy DE!
Ma Kisújszállás környékén teszteltem. Letiltottam az auto kereső funkciót, a sys.txt-be beírtam a Neo itteni frekijét, a 103 Mhz-et, kiléptem, majd újraindítottam. Rögtön a TMC-be mentem és mutatta, hogy fogható a Neo-n a TMC és rövidesen több oldal adat jött!
Tehát az ellenkező híreszteléssel szemben sugároz a Neo! -
Bucy
aktív tag
Természetesen, ha elhelyezek az SD-n egy primo/content/map könyvtárat az abban lévő térképeket automatikusan beolvassa. Ez így volt már igo8-nál is. Pont ez kavar be a mapchangernek is, mert az SD map-jában lévő TA-s tárképeket mindig látom NQ és TM kiválasztása esetén is. Ez ellen jó az útvonal megváltoztatása, a gond, hogy két útvonalat nem kezel.
-
kisspista
senior tag
Erre van szoftver: GeoTag
De tulajdonképpen már ebben meg van a funkció, mely szerint a GPS koordináták a fotóra kerülnek. Ez egy nagyon jó dolog, így az ember visszakeresheti, hol is készült a felvétel, viszont a fényképek szerinti keresést nem hinném, hogy érdemes lenne beleépíteni a Primo-ba. Google próbálkozott fényképes navigálással (jelenleg is van neki), másrészt a Panoramio oldal ilyen, ahol fényképeket lehet a térképre helyezni, de ezzel sem lehet keresni, csak megtekinteni!Egyik fórumon olvastam, hogy a navigáció kamerájának segítségével felvételt kéne készíteni, majd a megtervezett útvonallal összehasonlítást végezni. Erre törekedik a gyártó, de ehhez elég komoly hardware szükséges, s egyes PNA-k sajnos kiesnének a sorból!
-
norma1
csendes tag
Mint írtam, ritkán vagyok netközelben, mivel kamionozom Európa-szerte.
"elképesztően jól navigál a beállított paramétereknek mgfelelően egész Európában, amit a TomTom Go 730-ról nem mondanék, mert párszor bevitt az erdőbe.
Gondolom ez inkább a térképek közötti különbségből (gyártó, kiadás ideje) ered.
a camionos pihenőidő állandó, és zavaró
Amikor jelez valóban pihenned kellene vagy valami nem jól működik?"
1. Nem a térkép, hanem a TomTom Go 730-nak NINCS teherautó alternatívája, és ennek megfelelően visz a 40 tonnás szerelvénnyel történelmi belvárosokba, vagy keskeny alsóbbrendű utakra, ahonnan egyébként ki van tiltva a kamion.
Az Igo Primo-n be tudom állítani ezt a funkciót, bár ez is vitt már olyan utcába, ahonnét ki vagyok tiltva, ill. olyan híd alá, ami 3.65 m magas, és tolathattam vissza pár km-t.
2. amikor jelez, akkor nem kéne jelezni, pl. reggelio bekapcsoláskor azonnal rákérdez, hogy pihenőidőmet töltöm-e, és az előző napi vezetésiu időmet is bekalkulálja, vagyis nem nem jól működik. Van kamionprofil benne, be is állítottam, hogy hagyjon békén, semmi köze a pihenőidőmhöz, majd én kikalkulálom, mikor pihenek, de ez nyilván nem zavarja abban, hogy zavarjon. -
snowdog
veterán
A levélíró nem hatalmazott fel bennünket arra, hogy a nevét publikáljuk. Gondolom a titulusa is megfelel:
xxx
Anti Piracy Officer
Nav N Go Co. Ltd.Nav N Go Kft.
Bérc u. 23.
H-1016 Budapest
Hungary"Mindkét esetben a <primo gyökér>/ui_igo9/... könyvtár lesz létrehozva és rak bele az ember fájlokat. Ez mi alapján jogsértő tevékenység? Nagyon érdekes (lenne?), hogy csak azáltal, hogy könyvtárakat/fájlokat másol be valaki a primo gyökérkönyvtárából indulva, jogsértő tevékenységet folytat...
Az a kérdés, hogy mit másolsz bele. Ha a bemásolandó anyag egy data.zip-ből származik, akkor az illegális. Lásd előző listát.
A hangok alatt nyilván a gyári hangokat értették, illetve az olyan hangfájlokat, melyeket az eredeti data.zip-ből szedtek ki.
A brandin.zip-be is olyan anyagot lehet betenni, ami nem eredeti data.zip-ből származik. Márpedig a házi skinek szinte mindengyike tartalmaz hekkelt data.zip-ből származó összetevőket, tehát ezen az alapon ezek a skinek is illegálisak.
-
snowdog
veterán
Amiről én tudok, és már többször közzé tettem:
A teljesség igénye nélkül...
a jogsértő tartalmak:
alapszoftver (a béta-változatok is, mivel azok is védettek, illetve kizárólag belső, fejlesztői változatok!!)
épületek
textúrák
hangok
nyelvi file-ok
DEM és terrain (domborzat) file-ok
térképek
az ún. file-felszabadító szoftverekami NEM jogsértő:
branding
benzinkutak
fonémák
POI
skinek
sémák (scheme)
speedcam-ek
HNR
ikonokEz egy hivatalos állásfoglalás volt, bár nyilván nem teljes körű, de iránymutatásnak feltétlenül elég.
-
spider28
csendes tag
Nagyon Köszönöm!
Most már Azt játsza le a lejátszó amit kell!
Bár ma kiderült még egy probléma, mégpedig az, hogy működés közben nagyo akadozik, késik a kép, próbáltam minden extrát kivenni, és egy picit javult is a dolog, de nem sokat, sima primóval szépen navigált és nam akadozott, lehet tul sok neki a gurjon skin, vagy nemtudom! Ezen kívül minden frankón működik, de ez így nagyon zavaró!
Valami ötlet?
Új Navon N480 - as a GPS
-
m.jeno
senior tag
A sky*.bmp képek a <primo gyökér>/ui_igo9/common könyvtárban vannak.
az ebben történő változtatás wareznek számít !!!!!
A másik két megoldás teljesen jó, csak az elérési utakat kell megfelelően beállítani.
A 0-ás kép az alapállapot a napszaknak megfelelően, a további képek a napkelte és napnyugta képei. -
hovajk
tag
Ezer köszönet a segítségért , megoldódott!!!
Készülék bekapcs térképcsere TM-re kikapcs csatlakozás PC-re map_ot és poi_ot másolása map-ba és poi-ba majd map_ot és poi_ot törlése PC-röl levesz készülék bekapcs térképcsere TA-ra készülék ujraindul térképcsere tartalom TA csere NT-re készülék ujraindul tartalom NT SIKERÜLT!!! (mapchanger.txt-ben ez a három könyvtárnév volt megadva)
-
hovajk
tag
[mapchanger]
swpoi=1
DirContent=\Storage Card\mobilenavigator\content
DirSave=\Storage Card\mobilenavigator\save
ExeName=mobilenavigator.exe
Sound=set.wavutility könyvtár tartalma: exe , ini , nfrun , txt , wav
GJA_218_PL_mod1
map könyvtár: basemap.Fbl (korábban magyar TM térkép volt 2010.08.12)
map_nt:full europa 2010.07
map_ta:full europa 2010.07
map_ot:teljes keleteuropa 2010.08
természetesen minden hozzátartozó poi az ilyen elnevezésű poi könyvtárban.
-
hovajk
tag
Amiket leírtál könyvtárakat minden ugyanígy megvan , minden könyvtárban a megfelelő adatok (map_nt-ben navteq térképek , map_ ta-ban TA térkép , poi_ta-ban TA poi...stb ,content alatt.Mapchanger.iniben az elérési út benne van.Nincs hibaüzenet , csak állandóan a map könyvtárban lévő adatbázis jön elő.Crash.txt nincs.
Készülék Bluepanther Rubin , Igo Primo-val (az utolsó augusztus 13.-ai változat)[mapchanger]
swpoi=1
DirContent=\Storage Card\mobilenavigator\content
DirSave=\Storage Card\mobilenavigator\save
ExeName=mobilenavigator.exe
Sound=set.wav -
kisspista
senior tag
Időközben rájöttem, hogy a beírt értékeket azért adja össze, mert nem mindig teletankol az ember, hanem pl tankol 10 litert, majd utána még 15 litert, akkor a 25 literre elegendő utat jelzi ki... De ugyebár azt nem tudjuk, hogy a program az akkor 25 literre számolja ki az utat, vagy figyelembe veszi az addig már "elautózott" kilométereket?!
A nyelvi fájt már megoldottam, magam felülírtam a kis- és nagybetűk helyességét figyelembe véve, de azért köszönöm!
-
BeregiZs
csendes tag
-
gpsr
csendes tag
Nem olvastam végig a logot
De most megnéztem és köszi az utánajárást.
Tehát az előre kalkulált időhöz képest a késés piros pötty,a hamarabbi érkezés zöld pötty.Az érkezés utáni útinfó ablak pár másodperc után eltűnik, be lehet állítani, hogy csak érintésre tűnjön el?
Illetve ha eljutna a fejlesztőkhöz, hogy az útvonalon országonként lehessen állítani a útvonaltervezési paramétereket, legalábbis az autópálya használatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest