Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizi1000
csendes tag
Üdv mindenkinek -- ünneprontóan primitív kérdésem lenne: a Primo térképeit az IGO8 kezeli-e? Régi winCE, az igo meg 8.3.5.193799 verzió.... (Tudom, dobjam ki és használjam az androidot
)
Ha mégis tudja valaki, előre is köszönöm!
üdv: ede -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Ez a verzió:
iGO Primo Israel (2.4) v9.6.29.483387
- milyen térképeket kezel és azokat honnan tudom letölteni?
(Magyarország-Szerbia-Macedónia-Görögország-Bulgária-Románia) érdekelne, lehetőleg a legfrissebbek. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Melyik a jelenlegi legfrissebb Here térkép? Köszönöm.
J.M.
-
zsiga68
őstag
Full HD-ra nem igazán lehet tökéletesen beállítani a primot.A datában nincs akkora felbontás ami ilyen nagy képernyőfelbontást támogatna.Ha pedig elindul ekkora felbontáson akkor általában akad, és furcsa csíkok jelenhetnek meg a képernyőn.
-
daam
tag
Sziasztok.
Belefutottam abba a problémába, hogy egy Galaxy Tab S 8.1- re próbáltam felrakni az igo-t, de valahogy a felbontást nem sikerül a készülékre optimalizálni, 2560x1600. Próbáltam én már a sys.txt-et átírni több oldalról vett infók alapján, de a hibajelenség ugyan az.
A hiba pedig abból áll, hogy a térképet navigálás közben rosszul jeleníti meg, néha csak zöld pacák sorakoznak, ha leveszek mindent (épületek, domborzat) akkor is csinálja, ha átrakom 2d-re akkor meg nagyon sok utca lesz, mintha rosszul frissítené a képet. Na ezért gondolom, hogy a felbontás a ludas.
Remélem nem járok nagyon messze az igazságtól, és minden segítséget nagyon köszönök, a jövő heti nyaralásra valahogy fel szeretném pajszerolni. -
josik
aktív tag
Üdv! Ismét a segítségeteket kérném. A 17875- ös hsz- ban leírt problémámra keresem még mindig a megoldást. Holnap használnám a Szülinapp- ot. Elöre is köszi az ötleteket, javaslatokat.
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #17998 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a választ.
Kb. hétfőn fogom tudni kipróbálni a ZE551ML-en.
Tehát előbb konfiguráljam (gmail cím bejelentkezés, stb.) az új telót, és addig ne piszkáljam a régebbit?
HD-ről FHD-re váltás is lesz. Meglátjuk. -
trawala
csendes tag
Azt tapasztalta már vki, hogy a navigációs nyíl egy kicsit előrébb van pozícionálva a valós GPS ponthoz képest?! Ez persze megszokható, de pl. egy jobbra történő befordulás esetén, ahol közel vannak egymáshoz a lehetséges utcák, ott bizony sokszor túlfutottam rajta ...
Vmi ötlet, hogy miért lehet ez? Esetleg hogyan lehet ezen segíteni?
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Wayteq x980bt-nek esetleg tudjátok a gps, illetve tmc port és baud-ját? Sehol nem találom. Bocs, ha nagyon evidens kéne legyen a dolog, nem értek hozzá
Köszi
-
gipsztigris
addikt
válasz
internetezoo #18000 üzenetére
-
zsiga68
őstag
válasz
gipsztigris #17998 üzenetére
Az viszont érdekes hogy hónapok óta nincs új androidos primo verzió.Régebben szinte havonta volt új. Valamin nagyon munkálkodnak az NNG-nél.Csak nem a Nextgen-en?
-
internetezoo
senior tag
Nekem ott van listában az IGOszuinapp
Inkább azt kellene tudni mi lesz az IGO Primo Basarsoft helyett ha már törölték/töröltette vki -
BuricsJ
tag
válasz
alexw801 #17996 üzenetére
Szerintem ha az új készüléken is beállítod a google fiókod (mert ugye ahhoz van rendelve az alkalmazás), akkor szinkronizáció után ott is meg fog jelenni, települni fog automatikusan (ha csak nem törölted előtte a mostani készülékről). Ha pedig törölve lett, akkor lesz lehetőséged letölteni, függetlenül attól, hogy már nem elérhető. Feltételezve, hogy kompativbilis az új készülékkel az alkalmazás
(legalábbis szerintem így kellene lenni
)
-
vgavga
tag
Failed to open file:
diriconbig800_000.bmp
exiting application.Hali!
Frissítés után ez az üzi fogad néhány perc navigálás után, véletlenszerüen, újraindítás után megy egy darabig.
Utána olvastam, mindent kipróbáltam, konkrét megoldást nem találtam, igo8 és primo is ez a helyzet.
data.zip-ben nincs ilyen mappa: 800_000, csak 240_240től 800_480ig.
valaki? megoldás?Köszi
-
BuricsJ
tag
válasz
alexw801 #17993 üzenetére
Google Play -ben a Saját alkalmazások / Összes alatt sem találod?
Én is "megvettem", próbálgattam, majd letöröltem, azaz nincs telepítve, de az említett helyen látom, sőt kiválasztva akár telepíthetném is
Illetve nem fogod látni, ha a készülékkel nem kompatibilis
az alkalmazás
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #17986 üzenetére
A Play Áruház / Fiókomban nincs az iGOszulinapp. A összes többi vásárolt dolog ott van, 4 évre visszamenőleg.
Ezek a f@szok rávezetnek, hogy igazított változatot használjak a legális helyett. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy melyik a legújabb Igo Primo verzió, illetve Navteq térkép?
Köszönöm!
-
HumanVoice
újonc
A vezetési időkre vonatkozó információk Inaktiválását nekem se sikerült megoldanom, debevált az a megoldás, hogy minden értéket maximálisra állítok, a lehetőségekben alulról felfelé haladva.
Így induláskor kiírja mennyit lehet. Ezt le okézva egész nap csendben marad.
Pontosabban a következő program indításig. -
doczi89
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni, sajnos már kezdek kétségbe esni.
Kaptam egy Sony NV-U73TC típusú navigációs készüléket. Sajnos már nagyon régi a szoftver rajta, és a Sony sem bővelkedik frissítésekkel hozzá.
Szeretném megkérdezni, hogy tudna -e segíteni valaki abban, hogy frissíteni tudjam a szoftverét akár IGO-ra akár más kompatibilis szoftverre.
Előre is nagyon köszönöm!
-
nrbii
tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, milyen sys.txt bejegyzéssel lehetne letiltani a Primo azon funkcióját, hogy kamionos üzemmódban figyelmeztet az esetleges vezetési szünetekre, napi pihenőidőkre? Az esetek 99%-ában semmi köze nincs az ő időmérésének ahhoz, amit a jármű menetíró berendezése mér, így csak feleslegesen nyugtázgatom minden egyes nap. Gondoltam ideje lenne kikapcsolni ezt valahogy, de nincs rá beállítás.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
kordasb
tag
oolyan problemama lenne hogy .kml file utvonalat szeretnek hasznalni a Primo Israel 2.4 v9.6.29.483387 ben
motorosturara be is masoltam a kml a igo8/content/userdata/POI. vayh siman a userdata-ba de utanna nem latok a poik között illetve sehol valamit csinal a program mert apro ugyan olyan file nevü de .kx file letrehoz.
Kerdesem en vagyok vak es nem jo helyen keresem az utvonalat vagy valamit rosszul csinalok? -
alexw801
senior tag
Az iGoszulinapp-ot sikeresen telepítettem akkor, amikor 10 napig elérhető volt. Most telefont cserélek, és nem tudom , hogyan lehetne átköltöztetni?
A MyBackupPro csak az apk-t menti és telepíti át, a kb. 170MB adat (Magyarország térkép) sehol nem látszik.
Ezek az idióták rákényszerítenek, hogy visszatérjek a megbütykölt változatokhoz. -
brobert1
tag
üdv! az lenne a kérdésem , hogy a primo progiban van egy időszámláló középen a térképen ,hogyan tudnám kikapcsolni ? Waiteq 960 BTn fut
köszönöm! -
adolfo01
tag
Sziasztok.
Navon N670 használom a Primo 9.6.13.263722 win CE verzióját.
Tökéletesen működik,kivéve,hogy ha a kerülendő utak -ra klikkelek akkor leáll a program.
Egyszóval nem lehet kerülendő utakkal tervezni.Mi lehet a gond,esetleg másik verzió kellene,nálatok fordult már elő ilyen?Előre köszönöm a válaszokat,üdv.
-
SzaboZE
addikt
válasz
gipsztigris #17980 üzenetére
Lehet lesz helyette más?
-
gipsztigris
addikt
válasz
internetezoo #17979 üzenetére
Azért ez érdekes!
Annak idején megvásároltam a Basarsoft Primot és még a fiókomból is eltűnt. Ez hogy a faxban van?
-
internetezoo
senior tag
iGO Primo Başarsoft megszűnt a Play áruházban [link]
-
dzson1
tag
Hali mindenkinek
Az igo primot csatlakoztattam a PC-re de nem akarja netről frissiteni a TMC-tA sys -ben minden benne van
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
a köbvetkező beállításokban /sys bejegyzésekben kérnék segítséget:
1. a térkép legyen tovább nagyítható keresés nézetben. a kis utcák neveit ki sem írja, de nem tudom tovább nagyítani, ha meg akarok nézni egy környéket
2. ha navigálás közben meg akarom nézni a célt, vagy a környéket (keresés nézet, vagy mi a neve?) és utána visszalépek navigációs nézetbe, akkor ne váltson 3D nézetre, hanem maradjon 2D/távoli nézetben, ahogy előtte volt, ne kelljen mindig újra azt is állítgatni.
3. navigálás közben ne váltogasson magától a cél fenn és az észak fenn nézet, maradjon mindig abban, amibe egyszer be lett állítva (cél fenn)
4. hangszóró (némítás) gombot hogy lehet kirakni a főoldalra (navigálás oldal)
+1 nem hajlandó éjszakai színekre váltani az miért lehet?
köszi,
W -
Mcfery
tag
Hi!
Tudna valaki segíteni?
Xperia Z1 Comp.: 4.4-en tökéletesen futott a primo a térképcserélővel együtt (GJA utility)
Most frissítettem 5-re, a primo még mindig jól fut, de a cserélő behalt.
Hibaüzi. "az GJA utility alkalmazás leállt" El se indul se kívülről, se belülről.
( A szülinapp -om is behalt global_cfg-t hiányolva.Ezt nem használom csak kiváncsiságból töltöttem le.)
Tisztító programot nem használok.Köszi!
-
zsiga68
őstag
válasz
Zorro(hun) #17972 üzenetére
Aznap elküldtem.Nem nézted meg?
-
zsiga68
őstag
válasz
Van igen..
-
bl4ze
veterán
válasz
4.4 KitKat esetén a belsőre érdemes rakni mindent.
-
Zorro(hun)
tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy S4-en van lehetőség arra, hogy a térképek az SD kártyán legyenek? Mit kell tennem hozzá? 4.4.2-es stock Android van rajta root nélkül.
Előre is köszönöm
-
Pubszon
veterán
Üdv.
A bátyámnak van egy Wayteq navija ami iGO fut de nem tudom, pontosan melyik.
Eredetileg van ez rajta.
A gond az, hogy Ausztriába mindig lefagy poi-ra hivatkozva, pedig az összes ki van kapcsolva.
Magyarba és németbe nincs vele gond.
Hogy lehetne ezt orvosolni? Valami fájl sérülés lehet?
Ha valaki segítene aki jártas ebben a témában azt megköszönném, akár jöhet privátba is. -
timarg
újonc
Az IGO-hoz keresnék frissitést!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik tertkep lenne a legjobb valasztas IGO-ra?
HERE, TOMTOM vagy NNG?
Koszi! -
törölt tag
válasz
zsiga68 #17952 üzenetére
Én ehhez annyira nem értek. Skint nem használok,vagyis azt amit a program alapból tartalmaz,ha tartalmaz.
Mivel rengeteget kínlódtam több verzióval is egyéb probléma miatt,a Plajos féle 2.0-ás "KIA" verziót használom,az fut nekem a legstabilabban,meg kicsit bele is untam már a program állandó turkálásába. Tehát ebben gondoltam még utoljára kipróbálom a hozzá elkészített plajos féle multi branding fájlt,Remélem ez miatt nem lesz lassú a készülék.De jó lenne ha nem kellene törölni a save mappát,van több útvonal mentésem.Neked külön köszönet jár a múltkori segítségedért! Itt fórumon és privátban is!
Thank yu!
-
senki66
senior tag
Átmásoltam a skineket, de ott sem látszanak, egyébként abban a könyvtárban már "gyárilag" is voltak *.zip fájlok, de azokból sem látszott semmi.
Nekem mondjuk az iGO könyvtár IGO, de a skineken kívül minden működik, még a külső és belső térképcserélő is, tehát gondolom nem gond az IGO név. -
Igo primo-ban Gjak V 2.2 skinnel,nem lehet valahogy beállítani,hogy fordítson vissza ha rossz irányba megyek?Képes lett volna rengetegszer +5-20km utat megtetetni velem,csak azért,hogy ne forduljak meg.
Hiába cseréltem a térképet stb. még mindig az M7-es autópályán rosszul saccolja meg az érkezési időt.Ezt nem lehet kalibrálni?130-nál is előbb odaérek mint amit jósol.2 óra alatt 40 percet téved ilyesmi.De nem mindenhol. -
senki66
senior tag
Sziasztok,
Az androidos primoval nem tudok semmilyen skint használni (egyáltalán bekapcsolni)
Ezekkel a verziókkal próbálkozom: Primo Başarsoft 4.4 v9.6.29.431282 és Primo Israel 2.4 v9.6.29.483387.
Úgy emlékszem a skineket, az Igo/content/skin mappába kell bemásolni és a beállítások/kijelző menüpontban kellene látszani a skineknek és ott lehetne kiválasztani, de nekem csak egy-egy alapértelmezett nappali és éjszakai skin látszik pedig be vannak másolva. Pl: diMkaWA_aP24ModNks.zip, Doupas_v6.3_Silver3D_24.zip,GjAk_v2.3_AriNe_Tajfun.zip
Mit kellene állítani, átírni, hogy láthatóvá/használhatóvá legyenek a skinek? -
törölt tag
Sziasztok!
Ha branding zipet akarok cserélni akkor törölni kell a save mappát a szoftban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest