Hirdetés
- Még erősebb Red Magic készül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17742 üzenetére
köszönöm az ötletet, próbáltam.......
addig jó volt, hogy átmásoltam belső tárhelyről külső SD-re, töröltem az alkalmazás adatokat, elindítottam, elindult, mintha még sosem lett volna fenn, kezdeti beállításokat újra meg kellett adni, majd elindult rendben.
de..... így viszont duplán vannak meg a könyvtárak, mind a belső, mind a külső tárhelyenszóval gondoltam egy nagyot és átneveztem a belső tárhelyen mindkét könyvtárat (nem akartam egyből törölni), így viszont nem indul el az alkalmazás a következő hibával: "Content error:global_cfg not found"
a global_cfg állományt az Android\obb\com.nng.igo.promong.hun10th könyvtárban található main.521564.com.nng.igo állományban találtam meg, kb. 150MB a mérete. Pont az lenne a cél, hogy ez ne a belső tárhelyen foglaljon helyet, hanem az SD kártyán. Miután visszaneveztem, elindult, kezdeti beállítások megadása után fut újra az alkalmazás.
Beállítások / Alkalmazások alatt az SD kártya mellett 2,00 MB-t jelez, azaz nem sikerült az átállítás
, de legalább fut a program
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest