- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17742 üzenetére
köszönöm az ötletet, próbáltam.......
addig jó volt, hogy átmásoltam belső tárhelyről külső SD-re, töröltem az alkalmazás adatokat, elindítottam, elindult, mintha még sosem lett volna fenn, kezdeti beállításokat újra meg kellett adni, majd elindult rendben.
de..... így viszont duplán vannak meg a könyvtárak, mind a belső, mind a külső tárhelyenszóval gondoltam egy nagyot és átneveztem a belső tárhelyen mindkét könyvtárat (nem akartam egyből törölni), így viszont nem indul el az alkalmazás a következő hibával: "Content error:global_cfg not found"
a global_cfg állományt az Android\obb\com.nng.igo.promong.hun10th könyvtárban található main.521564.com.nng.igo állományban találtam meg, kb. 150MB a mérete. Pont az lenne a cél, hogy ez ne a belső tárhelyen foglaljon helyet, hanem az SD kártyán. Miután visszaneveztem, elindult, kezdeti beállítások megadása után fut újra az alkalmazás.
Beállítások / Alkalmazások alatt az SD kártya mellett 2,00 MB-t jelez, azaz nem sikerült az átállítás
, de legalább fut a program
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Spórolós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest